Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kibéküljek vele vagy hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibéküljek vele vagy hagyjam a francba?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt barátnőmnél házibuli volt. Pár haverja meg én összeültünk. Barátnőm az egyik fickó körül sertepertélt. Ezt bnőm barátnője és egyik haverja is megmondta. Fájt a fejem és barátnőm törődött velem. Jólesett. Azt akarta hogy aludjak, megvárja még alszok és kimegy. Mondom nem akarok aludni veled akarok lenni, akkor gyerünk ki mi is. Elkezdi nem jössz ki mert szarabb lesz. Mondom de gyerünk ki. Nem akarta hogy bajom legyen ebből összevesztünk és ő felment a két sráchoz. Abból az egyik az az amelyikkel sokat volt 3 ember köztük az enyém véleménye szerint. Összevesztünk. Lejött durrogott felment. Kész lett a kaja, leült enni. Meg mi is. Aztán felment a két csávóhoz. Beszélgettem a barátnőjével meg a haverjával és aztmondták nekem van igazam. Utána én meg spanom elindultunk haza. Anyu nem tudott elérni, ezért hívta barátnőmet és barátnőm felvette . Kérdezte anya,hogy xy merre van? Barátnőm csak annyit válaszolt: nem tudom.. .DE NEM IS ÉRDEKEL!. Anyám szemébe elásta magát, és apáméba is. Én szeretem őt, a jó emlékek vannak előttem, meg az hogy az egész szépen ment csak tűrnöm kellett volna az ilyeneket amin tegnap is kiakadtam. Szerintetek?
2011. szept. 5. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég könnyűvérűnek tűnik a barátnőd, ha inkább két pasit "ápolgat" mint téged. Simán dobnám.
2011. szept. 5. 07:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Jött hozzám is, de tudod ő ugy akarta hogy megvárja még elalszok és akkor felmegy így lesz mindenkivel. Mondom inkább kimegyek azt legyünk úgy együtt mert nem akarok aludni.. inkább leszek vele ugy hogy ébren vagyok.. ott volt velem is tényleg nagyon sokat hogy hozzak valamit?! kell valami? tuti nem kell? szeret ő is csak nekem sok volt amit a többivel csinált.
2011. szept. 5. 07:53
 3/5 anonim ***** válasza:

És? Akkor mi a kérdés??

Sikerült megmagyaráznod magadnak a hü.lyeséget, akkor mit vársz tőlünk, mit mondjunk? Hogy igen, nagyon rendes barátnőd van, becsüld meg, mert mikor szarul voltál inkább másik két csávóval volt?...

Ha a langyosvízben szeretsz ücsörögni akkor tedd azt, csak feleslegesen ne foglald a helyet a gyakorikérdéseken.

2011. szept. 5. 08:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Hogy megérne e szerintetek egy esélyt
2011. szept. 5. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
ha szeretsz szenvedni akkor mindenféleképpen.
2011. szept. 6. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!