Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megpróbáljam? Volna értelme? Vagy hagyjam a francba?
Van egy srác, 27 éves, és nekem nagyon bejön.
Arra gondoltam, hogy majd megismekedem vele, mert a jelenlegi állás szerint ő engem észre sem vesz, de az még nem jelenti azt, hogy nem is tetszhetek neki.
Szóval ezért majd valamikor a közeljövőben megpróbálok beszédbe elegyedni vele, csak hallottam pár ismerősömtől, akik nagyvonalban ismerik a srácot, hogy imád online pókerezni, meg szokott füvezni, és hogy ilyen sráccal ne nagyon foglalkozzak.
Nem tudom, mit tehetnék, de nekem nagyon nagyon tetszik ez a srác, és ha esetleg összejönne a dolog, akkor ez a füvezés dolog zavarna.
Viszont, hogyha nem jövök be neki, akkor meg mindegy, hogy mit csinál, muszáj vagyok elfelejteni.
De mindenképp beszélgetni akarok vele.
23/L
beszélgess vele de ne többet.
a végén elront!
ha osszejonnetek a sraccal es telleg szeretne akkor mar csak a te kedvedert szerintem leszokna a fuvezesrol ...
es ah a abarataid joba vannak vele akor kerd meg oket hogy oylan temarol kezdjenek a sraccal elegyedni amibe te is bele tudsz ajd szolni... es maj ugy fokozatossan menjenek el onnet (d ne foltunoen) es akkor ha mar mindenki eltunt akkor mar az egesz rad van bizva... :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!