Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha a pasitok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a pasitok egy számotokra ismeretlen nőhöz utazna 300 km-re Katalin-napot köszönteni ahelyett, hogy veletek találkozna?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt. Ő hivatásos katona (állítólag), nagyon sokat dolgozik, ezért hetente csak egyszer tudunk egy egész napot együtt tölteni. Minden nap 4x beszélünk telefonon, ezt szoros, szeretetteljes kapcsolatnak érzem.

Ő sokat titkolózik egyébként, állítása szerint azért, hogy ne sérüljön.

Most közölte, hogy szombaton nem találkozunk, mert ő Nyíregyházára utazik Katalin-napot köszönteni. Kérdeztem: kihez? Válasz: egy ismerőséhez. De nem mondja el magától, hogy ki az és nem szereti ha kérdezősködöm.

Ti mit tennétek? Szerintetek egy féltékeny, hisztis, ostoba nő vagyok, ha ez nem tetszik nekem? Ha nem egy régi barátnője, miért titkolózik? Miért nem visz el engem is?

Állítása szerint minden felesége / barátnője elhagyta őt eddig. Majd közölte, hogy a munkája (katonaság) és a hobbija (hegymászás) miatt évente 4-5 hónapot távol töltött a családjától.

Én kiakadtam, hogy szerintem ez rengeteg idő és én nem akarok olyan kapcsolatot, ahol ennyi időre egyedül hagynak. Mire ő azt mondta, hogy kisajátító vagyok.

Tényleg az vagyok?

2023. nov. 22. 13:36
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Túl nagy lelkiismereti kérdést csinálsz ebből, holott ő végig azt csinál, amit akar és nem érdekli az sem, hogy kétségek közt hagy téged. Vagy csak magadat nyugtatod ilyen indokokkal, mert még nem tudsz tőle leválni.
2023. nov. 25. 12:53
 52/59 A kérdező kommentje:

Utóbbi. Nix lelkiismeret. Nem tudok leválni. Még.:)

2023. nov. 25. 13:22
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

"Régen a barátnőm volt. Úgy diktálja a becsület, meg az erkölcs, hogy elmenjek hozzá. Az embernek vannak kötelezettségei..."

Hmm. Szerinte minden exet köszöntgetni kell??

Nekem erről az jutott eszembe, hogy nem sima ex volt, és van ott gyerek is. Mégis mi másért lenne "erkölcsi kötelessége" meglátogatni? Lehet a kislány a Katalin. Csak tudnám ha ez igy van miert kell tagadni.

De lehet nem ex, meg nem gyerek, hanem egy nő akit szintén kurogat.

2023. nov. 25. 13:38
 54/59 A kérdező kommentje:

Még volt egy magyarázata erre:

"Amikor magam alatt voltam akkor ő nagyon sokat segített."

De mivel minimum egyszer már biztos hazudott (10 évet letagadott a korából), több története meg sanszos hogy lódítás, így nem lehet tudni, hogy nem légből kapott-e egy az egyben ez a könnyfakasztó história is.

De a gyerek jó ötlet, erre nem gondoltam. Simán el tudom képzelni már ezt is.

2023. nov. 25. 14:31
 55/59 A kérdező kommentje:

x53

Ja, és a kúrogatást meg még simábban el tudom képzelni. Nagy nőcsábász az édes.:)

2023. nov. 25. 14:32
 56/59 anonim ***** válasza:
92%
Szóval, csak szexre használsz, hazudik mindenről kb. te ezt tudod, de azért vele maradsz, majd közlöd, hogy csak szex kapcsolat nem érdekel. Erre írtam, hogy imádom a női logikát... és ez sehol nem logikus. Az, hogy milyen érzésekre alapozva hozod meg a döntést egy dolog. De az érzések és a logika jellemzően nem egy oldalon állnak. Ahogy ezt látjuk nálad is.
2023. nov. 27. 09:14
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
Te döntöd el, hogy hol húzod meg a saját határaidat, és egy kapcsolatban mit lehet veled megtenni, és mit nem.
2023. nov. 27. 09:27
 58/59 A kérdező kommentje:

"Szóval, csak szexre használsz, hazudik mindenről kb. te ezt tudod, de azért vele maradsz, majd közlöd, hogy csak szex kapcsolat nem érdekel."

Lehet, hogy nem jól fogalmaztam.:)

Az érzések és a logika nem egymást kizáró dolgok szerintem. Sőt. Az érzéseknek is van logikájuk. Illetve, ha valaki logikusan szeretne gondolkodni, de nem veszi figyelembe az érzések szerepét, az kihagy egy fontos tényezőt.:)

1./ Nem tudom egyértelműen, hogy csak szexre használ-e. Ő maga ezt tagadja, és voltunk már többször elutazva együtt két-két napos rendezvényre a katonai-hagyományőrző haverjaival (ezt nem írtam külön), és többször volt, hogy kérdezte: elutazzunk-e valahová (várost nézni, kirándulni) a közös napunkon és én akartam inkább otthon maradni, hogy főzzön kaját (mindig ő főz nekem), és együnk, beszélgessünk és szerelmeskedjünk egész nap, mert olyan ritkának éreztem a találkozásainkat, hogy inkább ezt akartam csinálni akkor. Szóval ez nekem nem egyértelmű, hogy ő használ-e a szexre.

2./ Tegyük fel, hogy tényleg csak szexre használ. Ha így van, ez nekem rossz. Mert igenis, nem akarok csak szexről szóló kapcsolatot. De úgy bele vagyok bonyolódva ebbe a kapcsolatba érzelmileg, hogy várok még a szakítással egy-két hónapot.

Azért várok, mert időt akarok neki adni, hátha változtat a hozzáállásán, és azért, mert meg akarom várni, hogy igazán teljesen reménytelennek érezzem ezt a kapcsolatot és nagyon szarul érezzem magam benne és elmondhassam, hogy én tényleg minden esélyt megadtam neki és a kapcsolatnak, mert tudom, hogy ha most azonnal szakítok, akkor megint vissza fogok menni hozzá.:)

2023. nov. 28. 00:29
 59/59 A kérdező kommentje:

"Te döntöd el, hogy hol húzod meg a saját határaidat, és egy kapcsolatban mit lehet veled megtenni, és mit nem."

Teljesen igaz, csak ez nem mindig egyszerű. Még átlátni sem mindig egyszerű, hogy amit tesznek velem az jó, vagy rossz, normális kapcsolatban eltűrhető-e, vagy nem.:(

2023. nov. 28. 00:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!