Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a pasitok egy számotokra ismeretlen nőhöz utazna 300 km-re Katalin-napot köszönteni ahelyett, hogy veletek találkozna?
5 hónapja vagyunk együtt. Ő hivatásos katona (állítólag), nagyon sokat dolgozik, ezért hetente csak egyszer tudunk egy egész napot együtt tölteni. Minden nap 4x beszélünk telefonon, ezt szoros, szeretetteljes kapcsolatnak érzem.
Ő sokat titkolózik egyébként, állítása szerint azért, hogy ne sérüljön.
Most közölte, hogy szombaton nem találkozunk, mert ő Nyíregyházára utazik Katalin-napot köszönteni. Kérdeztem: kihez? Válasz: egy ismerőséhez. De nem mondja el magától, hogy ki az és nem szereti ha kérdezősködöm.
Ti mit tennétek? Szerintetek egy féltékeny, hisztis, ostoba nő vagyok, ha ez nem tetszik nekem? Ha nem egy régi barátnője, miért titkolózik? Miért nem visz el engem is?
Állítása szerint minden felesége / barátnője elhagyta őt eddig. Majd közölte, hogy a munkája (katonaság) és a hobbija (hegymászás) miatt évente 4-5 hónapot távol töltött a családjától.
Én kiakadtam, hogy szerintem ez rengeteg idő és én nem akarok olyan kapcsolatot, ahol ennyi időre egyedül hagynak. Mire ő azt mondta, hogy kisajátító vagyok.
Tényleg az vagyok?
Van nálunk ilyen hivatásos katona, akit Bo.......nak hívnak, még a hobbija is stimmel, de ő most a külföldi katona barátnőjéhez utazik ki hétvégén. Az a durva, hogy csak a közvetlen kollégái tudnak a barátnőjéről, mert online felületekről is titkolja és csak havonta 1 hétvégét töltenek fixen együtt.
Szóval nekem sántít a te történeted, hogy szerintem van egy fix barátnője, te meg tudtodon kívül szerető vagy.
"Minden nap 4x beszélünk telefonon, ezt szoros, szeretetteljes kapcsolatnak érzem."
Nem ettől lesz egy kapcsolat szeretetteljes és szoros. Hiába hív fel naponta négyszer, ha abszolút nem enged be az életébe és játssza a titokzatos akcióhőst.
#25, #26:)
Tényleg kaptam sokkot, de már magától a kapcsolattól is, de a reakcióitoktól is, igaz:) :(
Szorgalmasan olvasom a válaszaitokat. Azt azért nem gondoltam, hogy megcsal, mert azt mondta, hogy nem fog.:( Ez, tudom, naivul (hülyén) hangzik. :(
Kérdező!
Nem megcsal téged hanem arra használ. Elhiteti veled hogy szeret, közben meg alkalmira használ. Milyen kapcsolat az ilyen ha hetente pár napot látod? Fontos és titkos munkája van. Kérdezz meg egy katonát hogy milyen fontos, titkos dolgok vannak hogy heti szinten egy két napot tud veled találkozni! Orbannak több ideje van mindenre is.
Felültetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!