Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha a pasitok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a pasitok egy számotokra ismeretlen nőhöz utazna 300 km-re Katalin-napot köszönteni ahelyett, hogy veletek találkozna?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt. Ő hivatásos katona (állítólag), nagyon sokat dolgozik, ezért hetente csak egyszer tudunk egy egész napot együtt tölteni. Minden nap 4x beszélünk telefonon, ezt szoros, szeretetteljes kapcsolatnak érzem.

Ő sokat titkolózik egyébként, állítása szerint azért, hogy ne sérüljön.

Most közölte, hogy szombaton nem találkozunk, mert ő Nyíregyházára utazik Katalin-napot köszönteni. Kérdeztem: kihez? Válasz: egy ismerőséhez. De nem mondja el magától, hogy ki az és nem szereti ha kérdezősködöm.

Ti mit tennétek? Szerintetek egy féltékeny, hisztis, ostoba nő vagyok, ha ez nem tetszik nekem? Ha nem egy régi barátnője, miért titkolózik? Miért nem visz el engem is?

Állítása szerint minden felesége / barátnője elhagyta őt eddig. Majd közölte, hogy a munkája (katonaság) és a hobbija (hegymászás) miatt évente 4-5 hónapot távol töltött a családjától.

Én kiakadtam, hogy szerintem ez rengeteg idő és én nem akarok olyan kapcsolatot, ahol ennyi időre egyedül hagynak. Mire ő azt mondta, hogy kisajátító vagyok.

Tényleg az vagyok?

2023. nov. 22. 13:36
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nevezés szőrös, szeretetteljes kapcsolatnak? Át palizza a fejedet, vedd már észre. Milyen kapcsolat az amikor van párja de mindenhová egyedül megy? Ne legyél már ennyire naiv!

Kérdezz rá hogy miért olyan fontos számára ez a Katalin? Ha fontos neki akkor mész te is vele, ha nem a válasza akkor nincs miről beszélni a továbbiakban.

2023. nov. 22. 14:07
 12/59 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ha ennyi no elhagyta, annak van valami oka...??
2023. nov. 22. 14:08
 13/59 anonim ***** válasza:
100%
Számít bármit is, hogy van-e valakije? Ez az ember így is, úgy is felejtős a viselkedése miatt, lényegtelen, hogy van-e másik nője.
2023. nov. 22. 14:09
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

Egy manipzlatív, birtokló vággyal rendelkező pasi, aki ráadásul hazudozó és kicsinyes.

Elmegy nélküled dobd ki a francba.

2023. nov. 22. 14:11
 15/59 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak pont semmi értelme nincs. Én már nem gondolkodnék hogy ki az a Katalin.
2023. nov. 22. 14:29
 16/59 anonim ***** válasza:
100%

"Állítása szerint minden felesége / barátnője elhagyta őt eddig"

És még ő állítja be magát áldozatnak, hogyha te is elhagynád azért, mert titkolózik, akkor is te legyél a gonosz...

Nekem sem férne ez bele. Nem azért, mert elmegy 300 km-re valakit felköszönteni, hanem mert nem mondja el a teljes sztorit.

2023. nov. 22. 14:55
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez lenne a pasi utolsó hőstette.
2023. nov. 22. 14:57
 18/59 anonim ***** válasza:
73%

Tökmindegy hogy hová megy,ez nem egy normális kapcsolat.

Az úgy néz ki hogy a hét 5 napján minimum hozzá tudsz bújni,

a hét minden napján tudsz vele beszélni telefonon,órákat is akár..

Nem titkolózik,hacsak nem beépített ügynök az fbi-nál...

Az már sokat el mond,hogy minden kapcsolata ezen ment gallyra..

Veled se lesz másképp..

2023. nov. 22. 15:34
 19/59 anonim ***** válasza:
100%
Ne gyere össze elérhetetlen pasikkal... Ez a pasi nem szerelmes beléd.
2023. nov. 22. 16:20
 20/59 anonim ***** válasza:
100%
Kuka a csàvó
2023. nov. 22. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!