Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántódott meg a barátnőm egy random ajándékon? Lehet, hogy más baja van...?
Figyelt kérdés
Kapott tőlem egy csinos fehérnemű szettet. Nem alkalomra, csak úgy. Ez ma délután történt. Azt hittem örülni fog neki, gyakran hord ilyeneket. Hát nem ez történt. Tök fura velem azóta. Nem akart együtt zuhanyozni, az ágy másik szélére húzódott, a fal felé fordulva alszik, pedig amúgy nagyon bújós.
Ha kérdezem, hogy mi a baja, azt mondja, hogy "semmi".
2023. nov. 22. 00:22
41/43 anonim válasza:
És amikor karácsonyra pizsamát vesz a nejem, meg pulóvert, hozzá drága , pamut alsógatyákat? Forduljak a fal felé? 😁
42/43 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg őt ahelyett, hogy kiemelgeted a kérdést? Kommunikálni nem szoktatok? :O
43/43 A kérdező kommentje:
#42 Már megbeszéltük, nem a fehérnemű volt a baj. Nem ezt akartam kiemelni, csak mellé kattitottam.
2023. nov. 27. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!