Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántódott meg a barátnőm egy random ajándékon? Lehet, hogy más baja van...?
Kapott tőlem egy csinos fehérnemű szettet. Nem alkalomra, csak úgy. Ez ma délután történt. Azt hittem örülni fog neki, gyakran hord ilyeneket. Hát nem ez történt. Tök fura velem azóta. Nem akart együtt zuhanyozni, az ágy másik szélére húzódott, a fal felé fordulva alszik, pedig amúgy nagyon bújós.
Ha kérdezem, hogy mi a baja, azt mondja, hogy "semmi".
#13 Csak olyat választottam, amiket egyébként is hord, meg egyébként is választana magának, szóval nem ezekre az alul nyitott izékre kell gondolni. Még arra is figyeltem, hogy ne olyan színű legyen, amit ő nem szeret...
#14 Dehát nem kezelem tárgyként.
Hú kérdező jól mellényúltál. Én is puffognék miatta :/
Beszéljétek meg.
Én nőként kajak nem értem, hogy a leírtak alapján ezen mit lehet besértődni Normálisan állsz hozzá, máskor megleped virággal meg hasonlókkal, így szerintem egyáltalán nem kéne tárgyisasítva érezné magát. Hasonló szituban nekem annyi jutna eszembe, hogy azért vette meg nekem, mert arra gondolt, hogy ÉN milyen szexi lennék benne. Szóval valójában hízelgő lenne. Igen, tudom, hogy ezzel nyilván szexet szeretne elérni, és akkor mi van? Nehogymár egy stabil kapcsolatba ne férjen bele egy ilyen utalás...
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!