Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bántódott meg a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántódott meg a barátnőm egy random ajándékon? Lehet, hogy más baja van...?

Figyelt kérdés

Kapott tőlem egy csinos fehérnemű szettet. Nem alkalomra, csak úgy. Ez ma délután történt. Azt hittem örülni fog neki, gyakran hord ilyeneket. Hát nem ez történt. Tök fura velem azóta. Nem akart együtt zuhanyozni, az ágy másik szélére húzódott, a fal felé fordulva alszik, pedig amúgy nagyon bújós.

Ha kérdezem, hogy mi a baja, azt mondja, hogy "semmi".

2023. nov. 22. 00:22
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
74%

Hormonális... istenem.

Simán nem az ő stílusa az, hogy ilyet kapjon. Ő romantikusabb ezek szerint.

2023. nov. 22. 10:45
 22/43 anonim ***** válasza:
82%

Itt nagyobb a baj, mint egy rossz fehérnemű.

Az a fő baj, hogy képtelenek vagytok megbeszélni. Tapasztalatom alapján, ha a kommunikáció akárcsak egyik fél részéről nem működik, a kapcsolat sem fog.

2023. nov. 22. 11:00
 23/43 anonim ***** válasza:
36%

Nőként írom, hogy a nők néha tényleg feleslegesen hisztiznek szarságokon!

Továbbá hihetetlen, mennyire nem ismerik itt egymást párok, és miket feltételeznek egymástól, miknek nem örülnek!?

Én nagyon örülök, mikor ilyet kapok, és nem mindig magamnak veszek, amit persze, hogy Neki veszek, magamnak minek is vennék szexi fehérneműt!? Boldogan szerzek Neki örömet! Itt nem arról van szó, hogy mindig csak ezt kap!

2023. nov. 22. 11:08
 24/43 anonim ***** válasza:
44%

Ja, az meg, hogy rögvest azt gondolni már lassan mindenről, hogy biztos megcsal, a saját élet megkeserítése!

#23 voltam

2023. nov. 22. 11:09
 25/43 A kérdező kommentje:
#22 Eddig nem volt ilyen problémánk, mindig mindent meg tudtunk beszélni. Tegnap elég későn ért haza, szóval lehet ez rontott az alap problémán, bármi is volt az.
2023. nov. 22. 11:53
 26/43 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert egy ilyen ajándék nem azt érezteti, hogy törődsz vele, meg hogy szereted, hanem hogy “szex szex szex”.
2023. nov. 22. 12:49
 27/43 anonim ***** válasza:
29%
A szex ugyanolyan fontos része a kapcsolatnak, és ezzel (is) fel lehet dobni.
2023. nov. 22. 12:58
 28/43 A kérdező kommentje:

#16 De miből jönne az, hogy kezdem unni, ha pont olyat választottam, amiket ő szokott magának, semmi újdonságot?

#20 Hát nem azért vettem fehérneműt, mert szerintem ő csak csöcs meg segg, ezt elhiheted... Csak tudom, hogy szereti szépnek érezni magát a hétköznapokban is, többször mondta, hogy sokkal jobban érzi magát, ha valami kényelmes, de szexi fehérnemű van rajta a több réteg pulcsi alatt (ami indokolt, lévén ahová járunk egyetemre, bizonyos épületek nincsenek normálisan fűtve...) Meg tök sokszor nézegeti magát a tükörben fehérneműben, főleg a reggeli készülődéskor.

2023. nov. 22. 12:59
 29/43 anonim ***** válasza:
76%
#27 persze, de ha a nő nem érzi, hogy értékelik mint érző emberi lényt, csak a szex terén, az nem tesz jót a kapcsolatnak.
2023. nov. 22. 13:24
 30/43 anonim ***** válasza:
19%
Kicsit túlérzékeny lehet a barátnőd. Kérj tőle elnézést, ha esetleg megbántottad volna, nem szándékos volt, csak jót akartál!
2023. nov. 22. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!