Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bántódott meg a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántódott meg a barátnőm egy random ajándékon? Lehet, hogy más baja van...?

Figyelt kérdés

Kapott tőlem egy csinos fehérnemű szettet. Nem alkalomra, csak úgy. Ez ma délután történt. Azt hittem örülni fog neki, gyakran hord ilyeneket. Hát nem ez történt. Tök fura velem azóta. Nem akart együtt zuhanyozni, az ágy másik szélére húzódott, a fal felé fordulva alszik, pedig amúgy nagyon bújós.

Ha kérdezem, hogy mi a baja, azt mondja, hogy "semmi".

2023. nov. 22. 00:22
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
43%

#29 A kérdező leírta, hogy virágot is adott már pl. meg más ajándékot. Továbbra is tartom, hogy itt a lány reagált bután.

#23 #27 vagyok

2023. nov. 22. 13:42
 32/43 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem sokat elmond a kapcsolatotokról, hogy itt találgatsz, és nem tudtok kommunikálni.
2023. nov. 22. 15:20
 33/43 anonim ***** válasza:
75%
Ezen nincs mit megbeszélni se amikor egy pasi szexdolgokat vesz. Az ajándék eléggé beszédes önmagában.
2023. nov. 22. 15:23
 34/43 A kérdező kommentje:
#32 Ez pont semmit nem mondd el. Egy szót sem írtam arról, hogy mennyi időnk volt azóta beszélni. Alapból későn ért haza, vacsoráztunk együtt, odaadtam neki azt a talán szerencsétlen ajándékot, utána furának tűnt, nekem azt mondta, hogy semmi baja(zuhanyzás után is ezt mondta), elment zuhanyozni egyedül. Elmentem én is zuhanyozni, mire végeztem ő már lefeküdt aludni. Reggel meg én indultam el sokkal hamarabb, ő akkor még aludt. Azóta meg még nem találkoztunk személyesen.
2023. nov. 22. 15:50
 35/43 anonim ***** válasza:
30%

De, rengeteget elmond. Soha nem írnék ide kérdést a páromról. Nem kérnék idegeneket, hogy találgassanak, miért reagált úgy, ahogy.

Pont emiatt jutott eszenmbe, hogy lehet egyszer vittél neki virágot, és úgy adod elő, hogy rendszeresen ezt csinálod.

2023. nov. 22. 15:54
 36/43 A kérdező kommentje:

Szerintem ez csak azt mondja el, hogy mivel még nem beszéltük meg, kattogok azon, hogy mi lehet a baj, és ebbe avattam be másokat. Inkább anonimként teszem ezt, minthogy a haverjaimnak részletezzem, hogy milyen fehérneműt hord a barátnőm, milyet vettem neki.

Hát egy szál virágot, meg virágcsokrot tényleg nem viszek neki, de arról tudom, hogy utálja. Cserepes növényeket szoktam, mert azokat szereti. De ezt kb mindig, ha megyek a piacra, tehát havi 1-2 alkalommal. Az egyik ablakpárnyány (az ablakon belül) teli van azokkal a mini virágokkal, amióta velem lakik.

Általában tudom, hogy minek örülne, csak ezek szerint nagyon lehetséges, a fehérneművel mellé nyúltam.

2023. nov. 22. 17:03
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi komoly nem lesz ebből, remélem hogy ma este meg tudjátok beszélni.

Esetleg mondd neki, hogy elnézést, ha megbántottad, azért vetted neki, mert azt gondoltam, hogy szereti az ilyesmit és jól érzi magát benne, de természetesen nem akartad, hogy kellemetlenül érezte magát tőle. Nagyon szereted és tiszteled, ilyesmik. Úgy érzem, hogy ez így is van.

2023. nov. 22. 17:19
 38/43 anonim ***** válasza:
7%
Jó hülye barátnőd van.Ha nem hordana ilyeneket,akkor még meg is érteném,hogy kiakad,de akkor se lenne oka rá.Nekem is van jó pár darab,kifejezettem szexi is,kaptam is már,mégsem huzom a szám.Pedig én kifejezetten nem szeretem,ha ruhát vesznek nekem úgy,hogy nem tudom mi az.Semmi roszzat nem csináltál.
2023. nov. 22. 17:25
 39/43 A kérdező kommentje:

Mint kiderült nem az ajándék volt a baj. Az tetszett neki, reggel pont azt választotta. :)

Tegnap szimplán nagyon fárasztó meg rossz napja volt. Sok órája volt, aztán melózott, ráadásul munka után felkereste őt az anyja, akivel amúgy vagy két éve megszakította a kapcsolatot elég nyomós okkal, ezért volt annyira zaklatott.

2023. nov. 22. 19:32
 40/43 anonim válasza:
100%
Na ugye! 😃👍
2023. nov. 23. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!