Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elrontottam a párommal az életem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam a párommal az életem?

Figyelt kérdés

Olyan problémám van hogy azt hiszem hogy az eletemet tonkretettem miota a parommal vagyok.

Volt egy regi komoly kapcsolatom ahol a lany teljesen mas volt mint a mostani, szorgos volt fozott mosott takaritott, hazias volt meg celtudatos. Aztan egy evig nem volt kapcsolatom . En 30 vagyok a jelenlegi parom 22. Raadasul vam egy gyereke. Amikor osszejottunk ez nem zavart, elmeselte hogy mikor meghalt az apukaja sajnos rossz donteseket hozott. Az elején nem is zavart ugy voltam vele hogy majd lesz valahogy. Igen ám csak kozbe terhes lett tolem amin nagyon meglepodtem mert elozo kapcsolatomban nem jott ez ossze. Termeszetesen megtartjuk. Egy eve vagyunk egyutt eleg korainak erzem ezt is de mar nem.tudok valtoztatni. Ami igazán zavar hogy teljesen egyedul erzem magam mindenre, o egyebkent egy zarkozott ember, eleg gyerekes sokszor nem fogja fel azt sem amit mondok neki, mintha nem jutna el az agyáig. Nem.rossz lélek , meg nagyon szép lány, de egy kis onallóságra sem képes. Nem szeretem mar egyaltalan az exem de ott legalabb egzisztencia volt meg celtudatos volt, voltaj elkepzelesei, sajnos neki semmi. Mindent nekem kell megoldanom. Es hogy miert gondolom azt hogy elrontottam az eletem? Mert annyi lehetosegem lett volna, halistennek jokepu, sportos fizikumu, egzisztenciaval rendelkezo, jo csaladihatteru ember vagyok, sajat lakas , kocsi, anyagi hatter van. Minden cimboramnak a kornyezetembe ertelmes, felnott gondolkodasu, gyerekmentes baratnoje van, en meg ugy erzem hogy most ezzel a lepesemmel megpecseteltem a sorsom. Szeretem a parom meg ha nincs velem hianyzik is de egyszeruen erzem azt hogy nagyon nehez jovo ele nezek vele. Kicsit olyan mintha alkalmatlan lenne az eletre egyszeruen.. es ez nagyon zavar. Mit tegyek, hogy oldjam meg ezt? Raadasul a szuleim is utaljak mert azokkal se mer talalkozni.. mindentol fél.

#probléma #párkapcsolat #tanácstalanság #Rossz pár #Elrontottam az eletem
2023. nov. 21. 09:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Pròbàlok valami szèpet mondani, de csak annyi jut eszembe ne hasonlòts senkit senkihez. Elfogadtad mikor összejöttèl vele ùgy ahogy volt, szereted ès ez a legfontosabb. Az elet nem olyan bonyolult csak mi tesszük azzà emberek. Szereted? Vele maradsz bàrmilyen is! Segìts neki ha neki egyedül nem megy valami! Majd megtanulja, ès ha van benne igyekezet kedvedre is tehet majd!
2023. nov. 22. 19:00
 32/33 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! En is ugyanerre alapozok hogy probalom nevelgetni picit , terelgetni. Az akarás megvan benne, sok trauma erte , de egyebkent fogekony es sok midnenre hajlik. Remelem idovel meg komolyabb lesz.
2023. nov. 22. 21:43
 33/33 anonim ***** válasza:
A gyerek biztosan tőled van?
tegnap 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!