Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elrontottam a párommal az életem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam a párommal az életem?

Figyelt kérdés

Olyan problémám van hogy azt hiszem hogy az eletemet tonkretettem miota a parommal vagyok.

Volt egy regi komoly kapcsolatom ahol a lany teljesen mas volt mint a mostani, szorgos volt fozott mosott takaritott, hazias volt meg celtudatos. Aztan egy evig nem volt kapcsolatom . En 30 vagyok a jelenlegi parom 22. Raadasul vam egy gyereke. Amikor osszejottunk ez nem zavart, elmeselte hogy mikor meghalt az apukaja sajnos rossz donteseket hozott. Az elején nem is zavart ugy voltam vele hogy majd lesz valahogy. Igen ám csak kozbe terhes lett tolem amin nagyon meglepodtem mert elozo kapcsolatomban nem jott ez ossze. Termeszetesen megtartjuk. Egy eve vagyunk egyutt eleg korainak erzem ezt is de mar nem.tudok valtoztatni. Ami igazán zavar hogy teljesen egyedul erzem magam mindenre, o egyebkent egy zarkozott ember, eleg gyerekes sokszor nem fogja fel azt sem amit mondok neki, mintha nem jutna el az agyáig. Nem.rossz lélek , meg nagyon szép lány, de egy kis onallóságra sem képes. Nem szeretem mar egyaltalan az exem de ott legalabb egzisztencia volt meg celtudatos volt, voltaj elkepzelesei, sajnos neki semmi. Mindent nekem kell megoldanom. Es hogy miert gondolom azt hogy elrontottam az eletem? Mert annyi lehetosegem lett volna, halistennek jokepu, sportos fizikumu, egzisztenciaval rendelkezo, jo csaladihatteru ember vagyok, sajat lakas , kocsi, anyagi hatter van. Minden cimboramnak a kornyezetembe ertelmes, felnott gondolkodasu, gyerekmentes baratnoje van, en meg ugy erzem hogy most ezzel a lepesemmel megpecseteltem a sorsom. Szeretem a parom meg ha nincs velem hianyzik is de egyszeruen erzem azt hogy nagyon nehez jovo ele nezek vele. Kicsit olyan mintha alkalmatlan lenne az eletre egyszeruen.. es ez nagyon zavar. Mit tegyek, hogy oldjam meg ezt? Raadasul a szuleim is utaljak mert azokkal se mer talalkozni.. mindentol fél.

#probléma #párkapcsolat #tanácstalanság #Rossz pár #Elrontottam az eletem
2023. nov. 21. 09:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell megtartani a gyereket? Nem értem az egészet.
2023. nov. 21. 11:29
 12/33 A kérdező kommentje:

Nos akkor tisztazzuk a dolgokat!

En egy szoval nem mondtam hogy elakarom hagyni, egyebkent amikor megismertem celtalan volt, munkaja sem volt. Elment boltba eladónak, csak azert mert mondtam.hogy dolgozni kell. Szoval ez a resze nem igaz hogy nem dolgozik csak potyogtatja a gyereket.

En ugy gondoltam hogy megtarthatjuk a gyereket mert amugy szeretem, nem a szeretettel van a gond, mert tisztel, hallgat ram, huseges. Nem olyan mint a mostani akaratos nok tobbsege, nem ez a baj hanem a gyerekes, nem felnottes viselkedese. Sokat gondolkodtam en is hogy lehet nem.volt jo dontes a gyerek de mar olyan szakaszban vagyunk ahol mar ez nem opcionalis. Ez mar igy marad. En csak arra vagyok kivancsi hogy hogy dolgozzam fel ezt vagy mit valtoztassak hogy konnyebb legyen ez szamomra?

2023. nov. 21. 11:37
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj 22 éves, még rengeteget fog komolyodni, én 22 évesen szintén gyerekes voltam, rengeteget változtam azóta. Úgyhogy szerintem nincs minden veszve.
2023. nov. 21. 11:54
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem lehet jobb tanácsot adni, mint “edd meg amit főztél”.

Azt mondod “ Szoval ez a resze nem igaz hogy nem dolgozik csak potyogtatja a gyereket”. Előtte egy mondattal azt mondod, el kellett küldened dolgozni, mert neki amúgy esze ágába se volna. Nem véletlenül van már ott egy másik gyerek is. Inkább ülne otthon a kisasszony és játszaná az anyukát te meg el tartod, ha az előzőnél már nem jött össze. Simán látom a lányt magam előtt ilyen kis szende, mimóza, cukiság, aki amúgy semmi felelősséget nem vállal az életben, mert vagy mástól várja el, vagy fel se éri ésszel. Azért 22 évesen ennyire ostoba nem lehet valaki.

Neked meg 30 évesen lehetett volna jobb érzéked a párválasztásnál, habár valahol látom élvezed, hogy te irányítasz, míg más nőnél nem feltétlenül érvényesülhetnél ennyire. Csak ez addig volt szép, amíg a gyerek téma be nem csúszott, most már fullasztó.

Törődj bele. Mást nem előbb utóbb úgyis szétmentek.

2023. nov. 21. 12:16
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Nem fogom cukormázba forgatni. Megtartani a gyereket ilyen körülmények mellett nagy baklövés, ő fogja meginni az egésznek a levét. A gyerek még bölcsis korú sem lesz, mire szétmentek, mert nem fogod bírni ezt a helyzetet. Felcsináltál egy elveszett, állításod szerint kb mindenre alkalmatlan lányt, akikor csak egy éve vagyok egytütt. Ideális anya lehet úgy belőle, amit lefestettél? Nem inkább a múltbéli problémákat kellett volna segítened feldolgozni, amiért most ilyen? Neked kellett volna okosabbnak lenni, és védekezni. Jól érzed, valóban megpecsételted a sorsod, meg még két másik emberét is. Már most a környezetedet idealizálod, a régi életed hiányolod stb. Egyszerűen felcsesz ez a szintű felelőtlenség.
2023. nov. 21. 12:20
 16/33 A kérdező kommentje:
Igazatok van részben, de mikor beszelek errol rola azt mondja mindig hogy higyjem el mindenben partner lesz ha osszekoltozunk és vissza megy majd dolgozni is . Oszinten szolva abban bizom hogy tanul majd tolem , szerez tobb elet tapasztalatot es jobtars lesz belole. Nem rossz lany nincs elrontva , mar most sokat fejlodott csak az a baj mindenki készen várja az erett egzosztenciaval rendelkezo not foleg ebben a korban. Vajon ha adok idot az egesznek ez meg fordulhat ebbe az iranyba?
2023. nov. 21. 12:27
 17/33 A kérdező kommentje:
Helyesirasert bocsi vezettem!
2023. nov. 21. 12:30
 18/33 anonim ***** válasza:
Most már nem tehetsz mást, mint hogy jó képet vágsz a dologhoz. Ez a hajó elment, az életed már soha többé nem lesz olyan, mint korábban, és ezt csak magadnak köszönheted. Amúgy ez a lány egyáltalán nem olyan kis éretlen naiv kislány. Nagyon is céltudatos, tudja, mit akar. Kifogott magának egy biztos egzisztenciával rendelkező pasit, gyerekestől beleült a készbe, és a közös gyerekkel biztosítja be magát.
2023. nov. 21. 12:32
 19/33 A kérdező kommentje:
Igen fel lehet fogni igy is h na kifogott egy balekot, de hidd el nem olyan ember egyebkent nem anyagias nem errol szol neki. Jellemre sokkal tobbet er mint a tobbi ember de ezt mar ecseteltem is, egyszeruen ez a nagyon egyszerusege bosszant hogy teljesen attol.felek hogy 3 gyereket fogok nevelni vele egyutt. Mert o is gyerek
2023. nov. 21. 12:37
 20/33 A kérdező kommentje:
Egyszeruen nekem is nehez elfogadnom ezt a helyzetet sokszor es nem tudom hogyan lenne konnyebb ezt elviselni. Remenykedem abba hogy a korral majd mellettem megkomolyodik. Lehet erre esely?
2023. nov. 21. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!