Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem gyereket szeretne, én egyáltalán nem. Van megoldás?
Figyelt kérdés
Őszinte voltam vele is, a házasságkötés előtt is tudta, hogy én nem akarok gyereket. Őszintén megmondom itt is: soha nem volt bennem vágy gyerekre. Én tökéletesen jól érzem magam az életemben így, a férjemmel kettesben. 35 éves vagyok, dolgozom, jövök megyek mindenfelé, egyáltalán nem tudom elképzelni hogy én itthon üljek
És igen, félek is attól, H a most 50 dologra szánható időmet megtizedeljem vagy még annyi se jusson semmi a gyerek miatt.
Én nem szeretnék gyereket. A házasságunk/kapcsolatunk nagyon jól működik, ez az egyetlen probléma ami mostanában felütötte a fejét. Nem akarom hogy megromoljon a kapcsolat.
Volt már vki ilyen helyzetben?
2023. nov. 18. 06:33
31/42 anonim válasza:
Nem értem a kérdező mit agonizál, a pasi akar gyereket, ő nem. Az a megoldás, hogy megy Isten hírével, v a pasi keres mást. Milyen megoldást szeretne???
32/42 anonim válasza:
#31 A kérdező ezt szeretné elkerülni, mert szereti a férjét és a közös életüket.
33/42 anonim válasza:
Én értem, de ez nem “ korrekt” egyik fel részéről sem. Nem tudja elkerülni, mert vki sérülni fog. Én nem szerettem volna olyan ember mellett lenni aki nem érzi mellettem a kapcsolatát teljesen, hiányérzete van a gyerek miatt. Ezért írtam, hogy mehet..és igen ment volna..nálunk másképp alakult mert én nem zártam ki teljesen, hogy legyen
34/42 anonim válasza:
Utolsó vagyok. De aki kizárja és eldöntötte, hogy nem lesz es kész, az mit szeretne, mit vár a parjatol? Folyamatosan ez lesz a téma, a pasi boldogtalan lesz, mert úgy kell leélni az életet ahogy az asszony akarja. Fordítva uez. De nyilván megint majd vki lepontozza. Szerintem okos, értelmes ember ezt felfogja és tovább tud lépni akármennyire is nagy a szeretet. Keres olyan embert akivel ebben egyet tudnak érteni.
35/42 anonim válasza:
Másik megoldás, hogy szül felreteszi a nemmaradidomsemmire dolgot egy db- ig. De ha ennyire nem akar, kar erőltetni, minek szüljön meg a végén a pasi egyedül marad a gyerekkel..
36/42 anonim válasza:
Szerintem a kérdező tisztességesen járt el, hiszen a házasságkötés előtt megmondta, hogy nem akar gyereket. A férje ezt elfogadta, nincs joga számonkérni. Persze tudom, hogy itt nincs megoldás.
37/42 anonim válasza:
Jézus a kutya nem akkor alkalmazkodás? Soha nem tartanék, állandóan rettegnek ha baja van és összehasonlítani egy emberrel???Meg nyaralni sem tudnánk menni mindenhova v nehezebb lenne, persze van panzió..Ja és legalább annyiba kerül..ez vmi vicc
38/42 anonim válasza:
Igen, tisztességesen, de ki tudta, hogy a férje meggondolja magát. :)) Szereti annyira hogy elengedhetetlen v inkább éldegél egy boldogtalan ember mellett? Igen persze a pasik nem vágyhatnak annyira a gyerekre tudjuk..xd
40/42 anonim válasza:
Gondolom, azért javasolta ezt valaki, hogy a pasi kapjon ízelítőt a dolog kellemetlen oldalából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!