Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem gyereket szeretne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem gyereket szeretne, én egyáltalán nem. Van megoldás?

Figyelt kérdés

Őszinte voltam vele is, a házasságkötés előtt is tudta, hogy én nem akarok gyereket. Őszintén megmondom itt is: soha nem volt bennem vágy gyerekre. Én tökéletesen jól érzem magam az életemben így, a férjemmel kettesben. 35 éves vagyok, dolgozom, jövök megyek mindenfelé, egyáltalán nem tudom elképzelni hogy én itthon üljek

És igen, félek is attól, H a most 50 dologra szánható időmet megtizedeljem vagy még annyi se jusson semmi a gyerek miatt.

Én nem szeretnék gyereket. A házasságunk/kapcsolatunk nagyon jól működik, ez az egyetlen probléma ami mostanában felütötte a fejét. Nem akarom hogy megromoljon a kapcsolat.

Volt már vki ilyen helyzetben?

2023. nov. 18. 06:33
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
19%
Engedd neki, hogy csinálhasson egy gyereket egy másik nőnek.
2023. nov. 18. 08:55
 12/42 anonim ***** válasza:
67%
Természetesen van megoldás és az a válás.
2023. nov. 18. 09:27
 13/42 anonim ***** válasza:
81%
Aki csak ez miatt elválna az gyerekkel is otthagyna.
2023. nov. 18. 09:36
 14/42 anonim ***** válasza:
89%
Te hordanád ki a kisbabát, a te tested változna meg, te hánynál, rosszul éreznéd magad, te szülnéd meg, te etetnéd, te lennél fel vele éjjelente és nappal is. Ő csak veled együtt "létrehozna" egy életet. Elmenne munkába, remélhetőleg besegítene, de te lennél vele jóval többet. Nem várhatja el hogyha egyszer mindig tudta, hogy nem szeretnél kisbabát, hogy akkor ő miatta majd most bevállalsz egyet. Váljatok el ha beszélgetés után se érti meg, hogy miért nem akarsz SOHA! Önző nagyon, fele annyi dolga nem lenne neki vele, mint neked és ha nem tudja felfogni akkor keressen más nőt.
2023. nov. 18. 09:47
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Kétgyerekes anyaként mondom, hogy az előttem szólóknak igazuk van: egy nő csak akkor szüljön, ha ő akar. Nálunk semmi gond, én akartam őket, imádom, hogy vannak, ráadásul a férjem is az a fajta, aki nem csak megcsinálni tudta őket. De utóbbira soha nincs garancia. Vannak jelek, amikből lehet következtetni, hogy milyen a pasi hozzáállása, de még úgy is simán pofára lehet esni.

Viszont még így is az a helyzet, hogy annak ellenére, hogy nálunk ő erősen kiveszi a részét a dolgokból, egy nőre sokkal több hárul a gyerekvállalás kapcsán. Eleve ugye a testi dolgok, te fogod kihordani, megszülni, szoptatni. A te karriered sínyli meg, akkor is, ha a gyedet hajlandó elosztani a férjed, mert a csedet nem lehet, meg az első időszakban azért tényleg ideálisan inkább anya kell a baba mellé. Egy gyerekes nőnek sokkal nehezebb a dolga a munkaerőpiacon. Nem lehetetlen, nekem is jó állásom van pl. jó pénzért, de nagyon nem ezt az átlagot látom a környezetemben. Nehezebb. Arról nem beszélve, hogy igen, ha rájön apuka, hogy neki ez mégse jó, simán kisétál az életetekből, te meg ott maradsz egyedül a gyerekkel, akit az ő kedvéért szültél meg. Szóval ne. Akkor szülj, ha te akarsz, ha megéri neked ez az áldozat, mert őszintén vágysz gyerekre. Ha ez nincs meg, felejtsd el.

35N

2023. nov. 18. 10:08
 16/42 anonim ***** válasza:
85%

#15:

Sok boldogságot! 😊

2023. nov. 18. 10:25
 17/42 anonim ***** válasza:
76%
Ebben az ügyben korrekt voltál, te nyíltan jelezted az álláspontodat házasság előtt, nem árultál zsákbamacskát, a férjed az aki, mondjuk ki, megvezetett. Nagyon szar helyzet és sajnálom, de ha komolyan gondolja, akkor sajnos a váláson kívül nem lehet sok dolgot tenni.
2023. nov. 18. 10:39
 18/42 anonim ***** válasza:
9%
Minek házasodtatok össze így?
2023. nov. 18. 17:03
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

"Őszinte voltam vele is, a házasságkötés előtt is tudta, hogy én nem akarok gyereket."

Tisztázva volt, h a kérdező nem akar gyereket és mivel összeházasodtak jó eséllyel a férje is elfogadta ezt. Aztán most kitalálta, h neki mégis kell..

Mi sem akarunk gyereket a férjemmel és természetesen ezt már a kapcsolat legeslegelején tisztáztuk, h ne húzzuk feleslegesen egymás idejét. Arra nincs sajnos ráhatásod, ha valamelyik fél hirtelen kattan egyet és közli, hogy ő mégis akar.

2023. nov. 18. 17:09
 20/42 anonim ***** válasza:
91%

De mit kell ezen lovagolni ki volt mitudom én hány éve...most akar, az ember változik.

Ebbe viszont nincs kompromisszum, válni kell.

2023. nov. 18. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!