Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem gyereket szeretne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem gyereket szeretne, én egyáltalán nem. Van megoldás?

Figyelt kérdés

Őszinte voltam vele is, a házasságkötés előtt is tudta, hogy én nem akarok gyereket. Őszintén megmondom itt is: soha nem volt bennem vágy gyerekre. Én tökéletesen jól érzem magam az életemben így, a férjemmel kettesben. 35 éves vagyok, dolgozom, jövök megyek mindenfelé, egyáltalán nem tudom elképzelni hogy én itthon üljek

És igen, félek is attól, H a most 50 dologra szánható időmet megtizedeljem vagy még annyi se jusson semmi a gyerek miatt.

Én nem szeretnék gyereket. A házasságunk/kapcsolatunk nagyon jól működik, ez az egyetlen probléma ami mostanában felütötte a fejét. Nem akarom hogy megromoljon a kapcsolat.

Volt már vki ilyen helyzetben?

2023. nov. 18. 06:33
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, ha a férjed tényleg akar gyereket, és nem csak egy fellángolás nála, akkor erre rá fog menni a kapcsolatotok.

Egyet tehetsz: elengedet, hogy találjon magának valakit, aki szintén akar gyereket.

Haragudhatsz rá, hogy megváltoztatta a véleményét a gyerek kérdés kapcsán, de ez gyakran megesek (bármelyik irányba)

2023. nov. 18. 06:43
 2/42 anonim ***** válasza:
77%
Ez így nehéz ügy! Sajnos ennek jó esellyel válás lesz a vége. Ugye a gyerek (a te eseted kiveve) pénzkérdés! Erre senki nem fog tudni neked tanácsot adni, mert nálad nem valamilyen akadály van, hanem csak egyszerüen, nekes fontosabb az énidő. (Ami tök oké) Nálunk kb fél evig ment ez, mert ő akart, én meg 1.5 szobás panelba nem, autónk is csak egy volt. Mondtam, hogy vagy megkeresi a házra, gyerekre valót, vagy NEM LESZ gyerek. Normális nő nem szül a semmire. Aztán összeszedte magát, több munkát vallalt, képezte magát, vállalkozást nyitott, és igy belementem. Életem legjobb döntése volt. Imádom őket! De azt továbbra is tartom, hogy normális nő, nem szül a nyomorba. Egy gyerek iszonyat pénz!
2023. nov. 18. 06:44
 3/42 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem az a kérdés, amiben kompromisszumra lehet jutni. Beszégessetek, hogy mi hajtja, mi okból akar most gyereket, hogy tervezné az életeteket vele, stb. Azért könnyű a máséval verni a csalánt, mert aztán ha nem tetszik, hogy kap egy üvöltő sz--rzsákot, amivel csak a nyűg van, és még sokba is kerül, nemcsak egy cuki babuci, akit a képeken mutogathat, akkor ő lesz az, aki későn jár haza, meg menekül, amerre lát, ha mellette anyuka nem egy stepfordi házitündér, akinagy mosollyal a fején láthatalan munkaként mindent megcsinál, hogy ő arra érjen haza, hogy minden ok, és még a papucsát is eléteszik... Kezdésnek szerezzen egy kiskutyát, és gondoskodjon arról, aztán ha nem fekszik a rendszeresség, a rutin, a kiadások és az alkalmazkodás, akkor csak 10-12 év megy rá, és messze nem akkora kiadás és alkalmazkodás, mint egy gyerek, de sokkal hálásabb!
2023. nov. 18. 07:16
 4/42 anonim ***** válasza:
59%

3

Ez nagyon jó ötlet :)! A kiskutya! Majdnem ugyanakkora szívas. De ne menhelyi legyen, ami már kb szobatiszta...

2023. nov. 18. 07:31
 5/42 anonim ***** válasza:
82%
A pasik könnyen vannak, mert nekik csak megcsinálni kell es akkor lépnek le belőle amikor akarnak.
2023. nov. 18. 07:56
 6/42 anonim ***** válasza:
86%
Vallás. Ebbe nincs kompromisszum.
2023. nov. 18. 07:58
 7/42 anonim ***** válasza:
92%

Ez olyan amikor a gyerek hazavinne minden háziállatot. Valojában nem ő szenvedne vele.

Beszélni könnyű.

2023. nov. 18. 08:02
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő tényleg szeretne gyeket, erre nem lesz megoldás. Én anno, mikor összejöttem az exemmel, hallani se akartam volna gyerekről, ő nem utasította el kategorikusan de nem foglalkoztatta annyira, de nem is beszéltünk túl sokat róla. Sok évre rá, már a 30-as éveikben benne átfordult határozott nem-mé, bennem meg kezdett megfogalmazódni, hogy talán azért mégis szeretnék, de ha a kapcsolat jól működne, minden más stimmelnek, akkor le tudnék mondani róla. Nem stimmelt, ezért már nem vagyunk együtt. De ő azt mondta akkor, mikor felhozatam a témát, hogy döntsem el gyorsan, mert ha mindenképp akarok, akkor szét kell menni... Én se láttam volna erre más megoldást, csak végül eddig nem jutott el a dolog mert voltak égetőbb problémák.
2023. nov. 18. 08:17
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Gyereket nem szülünk sem a férjünk, sem anyánk, anyósunk, nagyanyánk kedvéért. Őszinte voltál, megmondtad az elején, hogy te nem szeretnél, és ő elfogadta. Tartsd magad a döntésedhez, még akkor is, ha válás lesz a vége. Ez a te életed, ne tedd tönkre az ő szeszélye miatt.
2023. nov. 18. 08:26
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek mellett is lehet válás a vége. Ezt is számitásba kell venni
2023. nov. 18. 08:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!