Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem gyereket szeretne, én egyáltalán nem. Van megoldás?
Figyelt kérdés
Őszinte voltam vele is, a házasságkötés előtt is tudta, hogy én nem akarok gyereket. Őszintén megmondom itt is: soha nem volt bennem vágy gyerekre. Én tökéletesen jól érzem magam az életemben így, a férjemmel kettesben. 35 éves vagyok, dolgozom, jövök megyek mindenfelé, egyáltalán nem tudom elképzelni hogy én itthon üljek
És igen, félek is attól, H a most 50 dologra szánható időmet megtizedeljem vagy még annyi se jusson semmi a gyerek miatt.
Én nem szeretnék gyereket. A házasságunk/kapcsolatunk nagyon jól működik, ez az egyetlen probléma ami mostanában felütötte a fejét. Nem akarom hogy megromoljon a kapcsolat.
Volt már vki ilyen helyzetben?
2023. nov. 18. 06:33
21/42 anonim válasza:
Én őszintén nagyon nem örülnék és félnek hogy el fog hagyni. Mondanám hogy nem korrekt a részéről, de változhat ez. Sajnálom. Szerintem engedd el, mert boldogtalan lesz így, a kedvéért viszont ne szülj, ha valóban így érzed és ez végérvényes. Le tudtam volna az életem gyerek nélkül, de vszinuleg egyedül..
22/42 anonim válasza:
Jav.élni. Ha érted mire gondolok..( tuti egyedül maradtam volna) én nem bántam meg, viszont nem utasítottam el teljesen, hogy legyen. Ha tudod, hogy soha nem akarsz, szerintem ne erőltesd ra az akaratod es ő se rad, így a fair. Utolsó voltam.
23/42 anonim válasza:
A gyerektéma megválassza a kapcsolatot. Ha akar gyereket akkor váltani fog. Akkor marad csak veled ha szülsz neki. Ez sajnos ilyen kegyetlen játék.
24/42 anonim válasza:
Aki képes ezért elhagyni a házastársát, akár nő, akár férfi, az soha nem szerette igazán.
25/42 anonim válasza:
24- es elvileg igen gyakorlatban nem. Miért kene azért gyerek nélkül maradni mert a másik nem akar? 21-22 vagyok még mielőtt..nekem is ez volt az első gondolat, de én nem korlátoznek senkit ebben, szerintem a nő önző ha nem látja be, keressen olyan pasit aki nem akar..
26/42 anonim válasza:
#25 A pasi nem önző? Nem neki kell kihordani, szülni, szoptatni.
28/42 anonim válasza:
Tudtam hogy vki beleköt..de, önző éppen ezért keressenek olyan part aki akar v nem akar gyereket és akkor mindenki boldog. Ez a tipik szülni ki hordani szólítani mintha ebben kimerulne.:)) A bajok csak később kezdődnek nyugixd
30/42 anonim válasza:
Aki lepontoz az egyébként okes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!