Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ilyen helyzetben?
Tizenöt éve házas vagyok, van két gyermekem. Egy 13 és egy 8 éves. Mióta megszületett a kisebbik, tehát 8 éve, azóta, nem volt szex az életemben. A feleségem teljesen elzárkózik a szextől, pedig mindenki elhiheti mindent is megpróbáltam. Főzök mosok takarítok stb mindent megteszek a családért de nagyon belefáradtam. Szeretem a feleségem de nekem fontos lenne a szex, amit nem fogok megkapni tőle. 44 évesen tényleg le kell mondanom a szexről?
Csaljam meg? Nem akarom elveszíteni a gyermekeimet egy kufirc miatt? Ki mit tenne a helyemben?
NEm értem. 8 éve bírod és most fakadsz ki? Sajnos a szex miatt nem éri meg szétválni, a gyerekeid életét teszed tönkre. Nehogy elhidd amit 20:00-as mond, hogy egy életed van, igen, és az az életed a gyerekeid felnevelése.
Van egy rossz hírem: a szex neked már megvolt! Van 2 gyereked. Én mint agglegény, bárcsak már ott járnék, hogy lenne 2 gyerekem, ami ugye szexből születik, csodák csodájára! Ehelyett jutnak nekem kövér nők tonnaszámra, akikkel nem tudnék megházasodni, és nincs gyerek. Vagy tőlük nem akarok. Szex van, gyerek nincs, panasz van, csak fordított irányú, mint a tiéd.
Igazságtalan, hogy olyanok reklamálnak, akik már hoztak döntést az életben, sőt, sikerrel! Mit mondjon az, aki megházasodott, szeretne gyereket, de nem sikerül? 10 éve dugnak, van sok szex, de gyerek sehol? ők meg azért szakítsanak? Mindenki szakítson mindenért?
Kicsit olyan ez, mint A sötét lovag hajós börtönjelenete. Az elítélteknek már megvolt a döntésük, nehogy már ők ússzák meg! Ti is ugyanezek vagytok. Bejött az élet, de rosszra fordult. Most komolyan visszamennél a húspiacra, és sorbaállva valaki más elől (pl. előlem) elvennél egy nőt, csak mert neked otthon nincs szex? Ez is az igazságtalanság egy formája.
"minden rendben van a házasságunkkal..." - lófaxt van!!! Ti az ágytól már 8 éve elváltatok, már csak lakótársak vagytok, akit csakis a közös érdekek (a gyerekek, a közös vagyon) tart össze, érzelmileg meg semmi.
Keress fel egy párterapot (először egyedül) s konzultálj vele. Ha ő sem tud segíteni akkor eldöntheted boldog lennél-e ha élted végéig csak ez "jutna" neked az élettől, vagy... lépsz most, s nem 90 évesen amikor már úgyis mindegy, s csak utólag tudsz keseregni azon, hogy elb.sztad az életedet.
Nehogy elhidd amit 20:00-as mond, hogy egy életed van, igen, és az az életed a gyerekeid felnevelése.
Aha. A tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!