Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ilyen helyzetben?
Tizenöt éve házas vagyok, van két gyermekem. Egy 13 és egy 8 éves. Mióta megszületett a kisebbik, tehát 8 éve, azóta, nem volt szex az életemben. A feleségem teljesen elzárkózik a szextől, pedig mindenki elhiheti mindent is megpróbáltam. Főzök mosok takarítok stb mindent megteszek a családért de nagyon belefáradtam. Szeretem a feleségem de nekem fontos lenne a szex, amit nem fogok megkapni tőle. 44 évesen tényleg le kell mondanom a szexről?
Csaljam meg? Nem akarom elveszíteni a gyermekeimet egy kufirc miatt? Ki mit tenne a helyemben?
Ha nem lehet vele beszélni, nem veszi figyelembe, hogy bajod van, akkor szakítani kell. Nem a szex a probléma itt, hanem az, hogy a kapcsolat legalapvetőbb eleme, a kommunikáció nem működik.
Még egyszer próbálj meg vele beszélni, ha nem megy mondd, hogy szakember segítségére gobdoltál, hogy megnyíljon, mert a kommunikáció a legfontosabb és te szeretnél küzdeni érte, mert szereted. Ha nem hat, akkor nagyon sajnálom. Menni kell.
"Minden esetben kikerüli a témát vagy pedig komoly beszédhez nem tudok eljutni vele"
Pedig erről beszélnetek kell. Egyszer, de őszintén. Ha valami miatt nem akar már többet szexet (veled?), akkor mondd meg, hogy keresni fogsz szexpartnert, mert neked szükséged van szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!