Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma reggel értem haza az 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma reggel értem haza az 1 hetes külföldön való tartózkodásomról (munka miatt) és arra jöttem haza, hogy a barátnőm feldíszítette a karácsonyfát, ez nem túl korai?

Figyelt kérdés

Nem akarok felesleges konfliktusokba belemenni, ezért ha manapság ez a normális, akkor legyen, csak nekem nagyon nagyon fura, és egyáltalán nem hoz meg semmilyen hangulatot November közepén ez a karácsonyfa.

Egész eddig december első napjaiban szoktuk elővenni, és rá pár napra feldíszíteni a fát.

2023. nov. 16. 09:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudott magával mit kezdeni. Csinalhatott volna vmi kaját inkább.
2023. nov. 16. 10:18
 12/15 Grizesteszta ***** válasza:
100%
#11: Már megint ez a 'beleképzelek valamit a leírtakba, a saját nyűgjeim alapján' hozzáállás. Szerintem is korai és szerintem is unatkozhatott a nő, de miből gondolod, hogy nem főzött? Ill. lehet, hogy tényleg nem főzött, de a kérdező nem volt otthon egy hétig, ergo neki mindegy, neked pláne mindegy, akkor miért kell ilyeneket belelátni a kérdésbe? Vagy Te nem kaptál tegnap vacsit vagy ma neked kellett készíteni a reggelit? Szóval egyéni sérelem kivetítve? Mennyire kell felnőttnek lennie valakinek ahhoz, hogy vadidegen életébe ne akarjon minden alap és ismeret nélkül beleszólni? És mennyire kell ahhoz szövegértési és logikai képességgel rendelkezni, hogy releváns válaszok érkezzenek egy kérdésre úgy, hogy ne 'fantáziáljunk hozzá' alap nélkül?
2023. nov. 16. 10:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi bronz vasárnap fogunk díszíteni. Az is elég korai, de ez van.
2023. nov. 16. 10:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi például november utolsó hetében szoktuk elővenni, igazgatni az ágait aztán néhány nap múlva díszítés. Nincs ezzel semmi baj. Ki így, ki úgy szokta. Ráért, volt rá ideje, megcsinálta. Minap olvastam, hogy akik korábban megkezdik a karácsonyi hangulatot, ők boldogabban és nyugodtabban várják és töltik a karácsonyt..
2023. nov. 16. 16:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Akkor jövőre már júniusban elkezdjük :D
2023. nov. 16. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!