Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet,hogy hülyeség, de nagyon zavar,hogy a pasim reggel 8-9 órakor kel fel,és mégis mindig álmos,meg hisztis. Más is érez így, nő létére?
1, Az nevetséges, hogy téged az zavar, hogy későn kel.
2, Az, hogy TÚL sokat alszik, az nem normális. Alapvetően a délutáni 10-20 perce szundi kifejezetten egészséges. Naponta végül is akkor hány órát alszik összesen?
3, A túlsúly rájátszhat.
Basszus hanyadik kérdésed ez már erről?
Hagyd már élni szegényt, hadd aludjon már ha az esik jól neki. Mondjuk egy ilyen hiszterika mellett én is az alvásba menekülnék 😂
Én örülnék ha ennyit alhatnék. Szerintem nincs azzal baj, viszont a kettőtök ritmusa egyértelműen nem kompatibilis.
Nem mindenkinek azonos a terhelhetősége, illetve az alvás szükséglete. Emellett, nem mindegy, mihez szokott hozzá. Valószínűleg át lehetne állítani egy másik alvási szokásra, másik napi rutin bevezetésével, de, ha neki így jó, akkor ez ennyi
Igaza van abban, hogy, ha nem tetszik, keress mást.
Ő nem akar ezen változtatni, neki így jó, úgyhogy vagy megszokod, vagy nem.
Hát a 11-12 óra elég nagy problémára utal.
Mondjuk, a #3-as válaszoló alapján már kérdéses, hogy mennyire túlzol...
Itt van tessék. Mondjuk ha tényleg hajnalban kelnél nem itt rinyálnál éjnek évadján szerintem...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Nálunk pont forďítva van. A pasim beéri 5-6 óra alvással, én akkor érzem 100%osnak magam, ha alhatok 9-10 órát. Ez van nekem ennyi az igényem, igaz ritkán adatik meg, neki meg annyi.
Bár Ő szerencsére egy érett, felnőtt ember, nem rinyál ezen.
Ha bagoly típus vagy, akkor ez a helyzet, nincs mit tenni! :)
https://www.youtube.com/watch?v=P8JEm4d6Wu4&ab_channel=Faith..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!