Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet,hogy hülyeség, de nagyon zavar,hogy a pasim reggel 8-9 órakor kel fel,és mégis mindig álmos,meg hisztis. Más is érez így, nő létére?

Figyelt kérdés
Valahogy nekem mindig az volt a modell,hogy a férfi kel előbb,de a mostani párom alig akar kimászni az ágyból és nekem ez nagyon visszatetsző. Könyvelést csinál, itthon és nap közben is le szokott feküdni aludni. Csak nekem nem tűnik egészségesnek,hogy valaki ennyit alszik? Mindig azzal jön,hogy ő elhiszi,hogy mennyi szuper pasi van a világon,akinek akár 4-5 óra alvás is elég, de ő nem ilyen. A nagy súlyfeleslege is rájátszhat arra,hogy aluszékony?
2023. jún. 23. 00:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Jézusom, milyen ingerszegeny élet az ahol az a legnagyobb gond, hogy a párod meddig alszik, ráadásul amikor te úgyis dolgozol....
2023. jún. 23. 03:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha nem csinálnál ideológiai kérdést abból, hogy ki mikor kel, egyből temérdek problémád megszűnne.
2023. jún. 23. 04:06
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként meg ahogy vannak olyanok is, akik kevesebbet alszanak, ugyanígy olyanok is vannak, akik többet. A szellemi munka pedig képes ám kimeríteni az embert.

Nem mellékesen: mi értelme van kialvatlannak lenni csak azért, hogy elmondhassa magáról, hogy kevesebbet aludt?

És nem mellékesen: milyen hitvány kapcsolat a tiétek? Egy párkapcsolat egymás elfogadásán és megbecsülésén is alapul. Ott, ahol már a másik nyugodtan nem is aludhat, ez egyáltalán nincs meg.

2023. jún. 23. 04:13
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

Szóval a pasidat terrorban tartod, mert ez kábé az.

Megérdemled hogy páros lábbal rúgjon ki.

2023. jún. 23. 04:35
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Minek többet van vki ágyban annál gyengebb is lesz.

Ha aktív mozgékony életet élne és ez lenne a rutinja akkor lenne életereje is csak.

Aki nem csinál szinte semmit az gyengül.

2023. jún. 23. 07:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon nem normális, hogy ez ennyire zavar. Nekem párom szintén sokat alszik, hétvégén sokszor órákkal utánam kell, napközben is néha elalszik. Ilyenkor hagyom pihenni, és mással elfoglalom magam. Teljesen abnormális dolog ezen rugózni
2023. jún. 23. 11:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Én mindig később keltem, mint az párjaim, későn is kell mennem dolgozni.

Hát soha egyiket se zavarta meg nem hívogattak reggel direkt azért, mert tudják, hogy alszok.

Mondjuk addig is tartott volna az ismerettség az is biztos😂

2023. jún. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!