Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégsem szakítani kellene?
Tudom szakítani sosem könnyű de lehet nem lesz más.
Barátnőm azt mondta hogy ha szakítás lenne nagyot esne és magasról lehet nagyot esni. Mielőtt hozzám költözött egy végtelen egyszerű életet élt.
Ő költözött hozzám, itt lett jobb kényelmesebb munkája. Az én családom sok mindent elintézett neki, általuk lett új szakmája ( segítettünk neki helyet kialakítani, ugyfeleket küldünk stb). Kapcsolatainkkal könnyebben tudna haladni.
De tudom tönkre tenném mindezt a szakítással. Ezt nem akarom, mert ezzel padlón lenne.
Visszaadna mindent ( elvesztené az ügyfeleit) és haza költözne, de ott szinte csak a takarítás munkalehetőség van és vissza esne a régi életébe.
Azért nem veszekszunk, meg kiabalunk egymással, amolyan elvagyunk ..
#9:
Az már önmagában véve érzelmi zsarolás, ha az egyik fél folyamatosan azt mondogatja a másiknak, hogy szakítás esetén ő milyen rossz életkörülmények közé kerülne (tegyen érte hogy ne így legyen, hiszen felnőtt ember). Addig mondogatja amíg a másik meg nem sajnálja és vele marad. Ennek a durvább formája az, amikor már öngyilkossággal fenyegetőzik az egyik, csak azért hogy ne hagyják el. De ebben az esetben most nem ez a helyzet.
De az nyilvánvaló érzelmi zsarolás, hogy a kérdezőben folyamatosan rossz érzést kelt azáltal, hogy rá hárítja azt, hogy ha elhagyná akkor ő tehetne róla hogy a nőnek milyen lesz utána az élete.
Ezzel az erővel akkor soha senki ne szakítson aki a másik lakásában él, hanem mindenki viselje el élete végéig a másikat.
Ha valaki mindig siránkozik, sajnáltatja magát és így próbál hatni a másik lelkére, az érzelmi zsarolás, de ugye ez nincs kimondva. Nevezhetjük érzelmi manipulációnak is. Lényeg hogy megmaradjon a kényelmes élete az illetőnek. Csinálják ezt férfiak is nőkkel, nem csak a kérdező barátnője.
#10:
Ha ez így van ahogy írod, akkor a nő miért nem hagyja ott a kérdezőt?
Tudom hogy a műkörmös csajról van szó. De szerintem a nő is a végletekig el van kényelmesedve ebben a kapcsolatban. Egyik fél sem különb a másiknál.
A nő is kimondhatná a szakítást és mehetne albérletbe, de nem teszi.
6os. Ezeket ő mondta nekem:
hogy nem maradna abban a városban ahol élek. Körém építette az életét.
Azért vesztené el az ügyfeleit mert " nem mennének utána" illetve ahol a szülei élnek azon a környéken nincs kereslet erre amit ő csinál.
A műkörmös csaj azért nem hagyja el, mert jó neki mellette!
A kérdező nem b@szogassa hanem az igazat mondja neki, hogy nélküle semmit se érne, amivel ő tisztában van nemhiába zsarolja a kérdezőt, hogy elveszítene mindent az ő segítsége nélkül.
Egymáson élösködnek, csak a nő továbbvinné gyermek létezése formájában,hogy soha ne tudjon tőle a kérdező megszabadulni. Míg a kérdező tudja, hogy nincs értelme a babaprojektnek, mert a nő magát se tudja ellátni!
De mivel fél, hogy más nő nem jön képbe inkább tűr.
Remélem soha nem lesz gyerek, nyúzzák csak egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!