Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kene, de megsem tudom megtenni. Mit tegyek?
Tavkapcsolatban élünk a párommal, de egyre rosszabb a helyzet. Egy hónapja nem talalkoztunk, előző hónapban pedig csak egyetlen egyszer es most sem tudunk mert elutazik a barátaival. Leginkabb a szigorú szülei miatt nem tudunk talalkozni, nem engedik el sehova, a barátaival megis. Most ugy volt talalkozunk, de lemondta. Érzem hogy szakitanom kell, mert ez igy nem kapcsolat hogy facebookon meg telefonon beszelnunk, akkor is folyamatosan veszekszunk meg 'kegyes' hazugságokon kapom rajta. Nem tudom hogy szakitsak. Nagyon szeretem, nagyon rég óta vagyunk egyutt, de ugy érzem ezeket a problémákat mar nem lehet megoldani es egyre jobban taszitanak el tőle, megis ha arra gondolok hogy vége rögtön sírok.
Szerintetek mit kene tennem?
Mit jelent a "nagyon régóta vagyunk együtt"?
(Mármint voltatok valaha is tényleg együtt, úgy, hogy tudtatok találkozni rendszeresen?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!