Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennél több esélyt már hova…?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennél több esélyt már hova…?

Figyelt kérdés

A barátommal 1-1,5 éve együtt vagyunk,régóta ismerjük egymást,jó alapunk volt.

Szeptember óta nagyon megvaltozott(Pesten katonanak tanul),engem figyelembe se vesz.

Pénteken jon,vasárnap megy. Élőben nincs vele gond,de én hianyolom a szavait,amikkel dicsér hétközben is. Am szerinte felesleges . Ezeken felül folyamatosan hazudik,ígéretet tesz(amit nem tart be ),más lanyokat néz az edző teremben,pedig nekem azt se engedi hogy fiukkal baratkozzak.

Mostanában a szex sem jó már vele ,semleges erzesse vált nekem,és felizgulni se izgulok már fel.

Nem próbál változni,a bizalmammal játszik lassan 3 hónapja. Azért nem engedtem el eddig őt,mert ígérte,megvaltozik.

Napról napra szeretek ki belole…ti mit csinalnatok?

1 napot se tudott kivenni számomra hogy eljöjjön velem az orvoshoz,hisz komoly légúti bajaim vannak. Nem tudta azt az egy napot kivenni,hisz sok macerával jár.

Nagyon szomorú vagyok.

2023. nov. 15. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De ha folyamatosan hazudozik az a baj, és közben megigéri hogy megváltozik, az szerinted nem lesz ugyanúgy hazugság? Különben is a tetteid nézd, ezerszer beszédesebbek mint amiket mond. Én kilépnék ebből az egészből, mert nagyon nem ugyanazt keresitek és képviselitek.
2023. nov. 15. 00:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennek vége.
2023. nov. 15. 02:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Ő hány éves?

Ha még csak a húszas éveidben jársz Kérdező, akkor nem kell kétségbeesni, főleg, ha az első felében. Majd jön más!

2023. nov. 15. 06:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyenek ezek a katonák :(

Ne aggódj jön jobb :)

2023. nov. 15. 09:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok,ő 20 lesz.
2023. nov. 15. 16:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Sok sok konyorges után,elintézi hogy eltudjon velem jonni az orvoshoz…de így már inkább ne is jojjon,hisz magatol nem akarná úgyse
2023. nov. 15. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se. Ne könyörögj neki, neki ez az egész már terhes.
2023. nov. 15. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!