Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal jegyben jarunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal jegyben jarunk lassan 2,5 éve együtt vagyunk és úgy érzi nem szeret engem . Nem érez semmit . Gyakorlatilag sirva mondta el Volt egy hat hónapos szunetunk . Az oka az hogy korlátozni próbáltam . Szeretne esélyt adni ennek mert latja ..?

Figyelt kérdés
.. hogy mennyire igyekszem változtatni. Fel tőle hogy későn. Ez az egész iszonyúan faj nekem . Mert én nagyon szeretem őt. És azt mondta ad néhány honap esélyt hátha felelednek az érzései. Sok ideig rossz baratno voltam. Valakinel volt már ilyen? Hogy lehet helyre hozni egy ilyen problémát ? Valami ötlet tanács?

2023. júl. 1. 08:49
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
hat napos szünet *
2023. júl. 1. 08:50
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Engedd el. Ha mar az elejen repedezik, az el fog torni. Keress jobbat.
2023. júl. 1. 08:51
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom elengedni. Ő a legfontosabb számomra . Nem szeretném nélküle élni az életem .
2023. júl. 1. 08:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én így voltam egy eljegyzett nővel.

Csak megszokásból volt a párjával.

Együtt is vagyok vele.

Tehát szakított a párjával.

2023. júl. 1. 09:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Rajtatok nem fog segíteni 6 nap szünet. Rajtatok a szakítás segít. Lehet, hogyha még most szépen elváltok, akkor a jövőben valamikor még összejöttök (3-10 év múlva), ha nem tudjátok elfelejteni a másikat másokkal se.

(Ha nem, akkor legalább tudni fogod, hogy nem illetettek össze.)

Annak nincs értelme, hogy most kaparnál amúgy meg rossz barátnő voltál, épp ezért nem hisz neked, nem bízik benned.

Ne tedd tönkre se őt se magad feleslegesen. Engedd el.

2023. júl. 1. 09:19
 6/16 A kérdező kommentje:
De én hiszek benne hogy helyre lehet hozni a dolgokat ! Soha nincs túl késő változtatni .
2023. júl. 1. 09:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a párod már nem szerelmes beléd/nem szeret!

Ragaszkodik, nagy különbség. Épp ezért kár erőltetni.

2023. júl. 1. 09:29
 8/16 anonim ***** válasza:
36%
Egy gyökér :D
2023. júl. 1. 09:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#8:

Miért gyökér? A kérdező korlátozta, féltékenykedett, veszekedett. Neked nem lenne eleged?^^

2023. júl. 1. 09:34
 10/16 anonim ***** válasza:
70%
9 csak mert akit nem szeretunk nem jegyzunk el, nem szórakozunk vele :D
2023. júl. 1. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!