Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal jegyben jarunk lassan 2,5 éve együtt vagyunk és úgy érzi nem szeret engem . Nem érez semmit . Gyakorlatilag sirva mondta el Volt egy hat hónapos szunetunk . Az oka az hogy korlátozni próbáltam . Szeretne esélyt adni ennek mert latja ..?
Én így voltam egy eljegyzett nővel.
Csak megszokásból volt a párjával.
Együtt is vagyok vele.
Tehát szakított a párjával.
Rajtatok nem fog segíteni 6 nap szünet. Rajtatok a szakítás segít. Lehet, hogyha még most szépen elváltok, akkor a jövőben valamikor még összejöttök (3-10 év múlva), ha nem tudjátok elfelejteni a másikat másokkal se.
(Ha nem, akkor legalább tudni fogod, hogy nem illetettek össze.)
Annak nincs értelme, hogy most kaparnál amúgy meg rossz barátnő voltál, épp ezért nem hisz neked, nem bízik benned.
Ne tedd tönkre se őt se magad feleslegesen. Engedd el.
Az a baj, hogy a párod már nem szerelmes beléd/nem szeret!
Ragaszkodik, nagy különbség. Épp ezért kár erőltetni.
#8:
Miért gyökér? A kérdező korlátozta, féltékenykedett, veszekedett. Neked nem lenne eleged?^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!