Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal jegyben jarunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal jegyben jarunk lassan 2,5 éve együtt vagyunk és úgy érzi nem szeret engem . Nem érez semmit . Gyakorlatilag sirva mondta el Volt egy hat hónapos szunetunk . Az oka az hogy korlátozni próbáltam . Szeretne esélyt adni ennek mert latja ..?

Figyelt kérdés
.. hogy mennyire igyekszem változtatni. Fel tőle hogy későn. Ez az egész iszonyúan faj nekem . Mert én nagyon szeretem őt. És azt mondta ad néhány honap esélyt hátha felelednek az érzései. Sok ideig rossz baratno voltam. Valakinel volt már ilyen? Hogy lehet helyre hozni egy ilyen problémát ? Valami ötlet tanács?

2023. júl. 1. 08:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

#8:

2,5 éve jártak jegyben! Te honnan tudod, hogy az eljegyzés után, vagy előtt kezdett el a kérdező hisztizni minden szaron? Ott voltál?

Miért is a férfi a hibás, amikor a kérdező akarta úgymond levágni a szárnyait? "Érdekes"

ha férfi írja a kérdést, hogy korlátozható-e a barátnő, akkor neki áll a sok nő lehordank mindenféle birtokló bolondnak, de ha nőről van szó, akkor nem probléma. :D

Te is nagy femináci vagy, látni. :/

2023. júl. 1. 10:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta ad esélyt hogy helyre hozzuk kapok időt de nem tudom hogyan. Csak bőgök bőgök annyira faj amit mondott . Értelmetlennek érzem nélküle az életem. Se anyám se senki olyan aki igazán mellettem lenne nincs senki aki olyan nekem mint ő. A családom volt miután édesanyám elment. Nem akarom eldobni ezt . Nem akarok szakítani . Bármit inkább a halált csak azt ne hogy ne lehessek vele többé. Én már nem bírok elviselni több veszteséget . Ő volt az én menedékem a világban.
2023. júl. 1. 10:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Könyörgöm valaki segítsen hogyan lehet egy ilyet helyre hozni vagy egyáltalán túlélni
2023. júl. 1. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Betegesen ragaszkodsz hozzá és emiatt is ki akartad sajátítani, neked pszichológiai segítség kell, nem másra rá akaszkodni, elzarni a világtól!

Keress fel egy szakembert és ő majd segít, ne más ember életét tedd tönkre, mert a tiéd szar.

2023. júl. 1. 10:25
 15/16 A kérdező kommentje:
De szeretnék változni és vele maradni
2023. júl. 1. 10:28
 16/16 anonim ***** válasza:
83%

Először menj el pszichológushoz! Mondd meg az exednek, hogy járni fogsz és lehet ad esélyt, ha nem ad, akkor engedd el. Ne ő miatta változz meg, hanem önmagad miatt!!! Ne más ember adja meg az értelmét az életednek (a gyerekeden kívül), hanem te magadnak! Ha egy senki vagy más nélkül, akkor egy kapcsolatban is az vagy!

Ő melletted állt te meg nem hálát adtál neki hanem elkezdted szabályozni, mintha egy kutya lenne. Rossz viselkedés miatt az állatokkal büntetés jár, nemhogy emberekkel! Ő nem szolga, vagy mi hanem egy ember, mint te érzésekkel és te a jót tönkrevágtad amiatt, hogy sajnos, hogy a családod nincs képben. Ez egyszerűen fojtogató és előbb utóbb a másik szépen kiszeret belőled, csalódik és egyszer elege lesz, úgy mintahogy az exeddel történt.

Ezt már nagyon nehezen lehetne helyrehozni, de időpazarlás, mert már nem szeret! Ha még szeretne talán lehetne, de még akkor se biztos. Akkor mit akarsz te hogyha elmúltak az érzései irántad? Szakember a helyes megoldás!

2023. júl. 1. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!