Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépni kell, vagy adjak még egy esélyt a páromnak? N/30
Esélyt? Mire? Arra, hogy egy nap felébredjen arra, hogy egy telejsen más ember és kicserélődött a teljes személyisége?
30 éves vagy baszki, miért viselkedsz és beszélsz úgy, mint egy 13 éves buta tini?!
Szakítani illett volna már rég, de még megtehet akár még ma.
Nem fog megváltozni senki miatt! Érted?
Az én férjem életét is megkeserítették a hasonló szülei, de azért ő próbált boldog lenni. Nem volt neki egyszerű. De mi nagyon szeretjük egymást. Nem a kapcsolatunk volt toxic, hanem az ő szülei.
Ha az érzelmek is laposak, akkor én is azt javaslom, hogy lépj ki ebből a kapcsolatból. Ha szereted a párod annyira, hogy ez nehezedre esik, akkor meg költözzetek marha messze a szülőktől, és a velük való kapcsolatot korlátozzátok karácsonyra. Így se lesz egyszerű. Ha ez nem megy, akkor mindenképp lépj tovább. Egyedül is jobb, mint egy ilyen családdal.
Ez menthetetlen és szerintem te sem akarod így leélni az életedet, alárendeltként, egy nárcisztikus pasit kiszolgálva. Változni ez nem fog.
Jól látod, hogy nem leszel már fiatalabb, ne vesztegesd az időded.
“mivel szerettem”
Legyél szíves, úgy 5 darab mondatban megfogalmazni, hogy mit szeretsz benne. Én a leírtak alapján úgy látom hogy nem menne.
Reges rég szét kellet volna mennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!