Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lépni kell, vagy adjak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávétejjel12345 kérdése:

Lépni kell, vagy adjak még egy esélyt a páromnak? N/30

Figyelt kérdés
Lassan 4 éve élek egy toxic kapcsolaban. Párom nárci, bűntudatkeltő irányító szülei rabja, nemtud örülni semminek, a munkáján kívül mindenben érdektelenné vált.Enyém a házimunka,háziállat, plusz mellette dolgozom,gyerek nincs bár vágynék rá de így nem mertem bevállalni. Az utóbbi időben fontolgatom a döntést, hogy tovább lépek, viszont mikor ezt közöltem vele, megsértődött, hogy elmegyek, én pedig szinte sajnálom őt, mert tudom, hogy a szülei miatt lett ilyen. Persze ezenkívül játsza a férfiállatot, nyilván ebből semmi nem igaz. Úgy érzem kitartó vagyok és lojális felé, mégsem tudott nekem szeretet és törődést nyújtani. Viszont félek is tovább lépni, hiszen én sem leszek már fiatalabb, bármennyire is önzőnek hangzik, viszont boldogtalanul sem szeretnék élni örökké. Az ő családjukban a nő szerepe alárendelt, főz mos takarít és csendben van. Ha kértem, hogy töltsünk együtt időt, sosem volt rá alkalom. Az életem kimerült abban, hogy dolgozok, és takarítok, mégis maradtam mellette, mivel szerettem. Most viszont a kötlözés határán állok, de mégis félek ezt a döntést meghozni.

2023. jún. 27. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Ezen csak ő tudna változtatni, ha elmenne pszichológushoz és elkötelezetten terápiázni. ÉVEK alatt tudna változni a helyzet. Ha ehhez van türelmed, és benne elkötelezettség, akkor érdemes belevágni, egyébként inkább hagyd...
2023. jún. 27. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Esélyt? Mire? Arra, hogy egy nap felébredjen arra, hogy egy telejsen más ember és kicserélődött a teljes személyisége?

30 éves vagy baszki, miért viselkedsz és beszélsz úgy, mint egy 13 éves buta tini?!

2023. jún. 27. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szakítani illett volna már rég, de még megtehet akár még ma.

Nem fog megváltozni senki miatt! Érted?

2023. jún. 27. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lépni kell.
2023. jún. 27. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4 éve volt változni. Változott? Na látod. Persze rá áldozhatsz még 4 évet, és akkor is eleged lehet mondjuk már egy gyerekkel együtt, bizonyára úgy könnyebb lesz párt találni... Ő nem a gyereked akit pátyolgatni kell, mert csúnya szülei milyenné tették... Ő a társad kéne legyen akinek van pozitív hozadéka is, ami a leírásod alapján egyáltalán nincs. 33/F
2023. jún. 27. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mered vallalni a gyereket mellette akkor az eleg egyertelmu jele annak hogy valtani KELL
2023. jún. 27. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem életét is megkeserítették a hasonló szülei, de azért ő próbált boldog lenni. Nem volt neki egyszerű. De mi nagyon szeretjük egymást. Nem a kapcsolatunk volt toxic, hanem az ő szülei.

Ha az érzelmek is laposak, akkor én is azt javaslom, hogy lépj ki ebből a kapcsolatból. Ha szereted a párod annyira, hogy ez nehezedre esik, akkor meg költözzetek marha messze a szülőktől, és a velük való kapcsolatot korlátozzátok karácsonyra. Így se lesz egyszerű. Ha ez nem megy, akkor mindenképp lépj tovább. Egyedül is jobb, mint egy ilyen családdal.

2023. jún. 27. 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez menthetetlen és szerintem te sem akarod így leélni az életedet, alárendeltként, egy nárcisztikus pasit kiszolgálva. Változni ez nem fog.

Jól látod, hogy nem leszel már fiatalabb, ne vesztegesd az időded.

2023. jún. 27. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lépni kell, ennek esélyt? Sohasem...
2023. jún. 27. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

“mivel szerettem”

Legyél szíves, úgy 5 darab mondatban megfogalmazni, hogy mit szeretsz benne. Én a leírtak alapján úgy látom hogy nem menne.

Reges rég szét kellet volna mennetek.

2023. jún. 28. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!