Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leszűrni hogy tényleg akarja tőlem vagy csak bennem látja az utolsó esélyt a gyerekre?
31 éves múlt két hete barátnőm. Sokszor úgy mondja h ő neki apácának kellett volna mennie, meg így a gyerek meg úgy.
Én ha valamim fáj azt mondja öreg vagy már (35 vagyok).
Mindig mondja h jó apa lennék stb.
Mindenre azt mondja hogy az évek alatt bizonyított nekem már, hogy dolgozik, törődik azért a háztartással, ha kell segít stb..
Viszont én úgy érzem hogy ebből sokat csak " felvett amolyan a kedvemért" és nem úgy jött magától mert ő is olyan.
Ha te is akarsz gyereket, és jól elvagytok, nem mindegy mit akar?
Annyira már nem vagy fiatal, hogy más is kinyalja a seggedet.
Az én exem nem akart ezért is dobott ki csúnyán de legalább ki derült, ha te sem akarsz és ő igen akkor nem egymást keresitek.
Szakítani kellene.
Fú, te nem szereted és nem vagy vele elégedett.
Miért nem lehet őszintének lenni? Kényelmes dugni valakit erőfeszítés nélkül, ugye?
35 vagy, a sperma minősége is romlik, és igen, öregedsz te is, nem csak ő. Ugyanannyi időtök van szülővé válni,, mindkettőtöknek tök kevés.
Ha 40 évesen lesz gyereked, hatvan leszel, mire leérettségizik, és a férfiak átlag életkora 72 év. Mindjárt középkorú vagy. (ő többet fog élni, ezért távolabb van a középkorúságtól, mint te)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!