Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet leszűrni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leszűrni hogy tényleg akarja tőlem vagy csak bennem látja az utolsó esélyt a gyerekre?

Figyelt kérdés

31 éves múlt két hete barátnőm. Sokszor úgy mondja h ő neki apácának kellett volna mennie, meg így a gyerek meg úgy.

Én ha valamim fáj azt mondja öreg vagy már (35 vagyok).

Mindig mondja h jó apa lennék stb.

2023. szept. 1. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, ne csak kerülgessétek a témát.
2023. szept. 1. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjad neki, hogy a gyerekhez is öreg vagy már ennyi erővel. A fején ott lesz a válasz.
2023. szept. 1. 16:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Mindenre azt mondja hogy az évek alatt bizonyított nekem már, hogy dolgozik, törődik azért a háztartással, ha kell segít stb..

Viszont én úgy érzem hogy ebből sokat csak " felvett amolyan a kedvemért" és nem úgy jött magától mert ő is olyan.

2023. szept. 1. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Hogyha nem akarsz tőle gyereket, ne rabold az idejét! Beszéld meg a problémát, avagy szakíts, de ne hitegesd!
2023. szept. 1. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Ha te is akarsz gyereket, és jól elvagytok, nem mindegy mit akar?

Annyira már nem vagy fiatal, hogy más is kinyalja a seggedet.

2023. szept. 1. 17:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tedd őt kicsit félre! Most csak saját magaddal beszélgess! Te akarsz egyáltalán gyereket? Neked is ketyeg ám a biológiai óra! Ha meg nem, mert nagyon úgy néz ki, hogy nem, akkor tököt kell növeszteni és megmondani az igazságot, hogy nem lesz gyerek. Legalábbis nektek kettőtöknek, egymással, soha.
2023. szept. 1. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem nem akart ezért is dobott ki csúnyán de legalább ki derült, ha te sem akarsz és ő igen akkor nem egymást keresitek.

Szakítani kellene.

2023. szept. 1. 18:49
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Fú, te nem szereted és nem vagy vele elégedett.

Miért nem lehet őszintének lenni? Kényelmes dugni valakit erőfeszítés nélkül, ugye?

35 vagy, a sperma minősége is romlik, és igen, öregedsz te is, nem csak ő. Ugyanannyi időtök van szülővé válni,, mindkettőtöknek tök kevés.

Ha 40 évesen lesz gyereked, hatvan leszel, mire leérettségizik, és a férfiak átlag életkora 72 év. Mindjárt középkorú vagy. (ő többet fog élni, ezért távolabb van a középkorúságtól, mint te)

2023. szept. 1. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
8, ha még dugnának... de, ha a kérdezőnek lehet hinni évek óta hozzá se ért. Elrabolta az éveit, kis túlzással az életét és soha nem fogja elvenni és gyereket se akar. Szánalmas.
2023. szept. 1. 19:01
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Milyen utolsó esély? Ha most 31 éves, és évek óta együtt vagytok, akkor még elég fiatalon összejött veled, összejöhetett volna bárkivel. Az meg miért baj, ha valaki dolgozik és házias? Szakíts vele, ha ennyire nem veszed még emberszámba sem, jobb lesz neki is.
2023. szept. 1. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!