Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem érdemes esélyt adni 24èves férfi 45èves nő kapcsolatra? Kiszel Tünde is 20èv körüli párja
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 09:49
1/10 anonim válasza:
Nem érdemes. Már csak biológiai okok miatt sem.
2/10 A kérdező kommentje:
Vannak olyan sztárok aki 50èves párja 20èves azért meglehet próbálni szerintem
2023. aug. 15. 09:52
3/10 Ywerd válasza:
Kérdezd meg magadtól mi lesz 5,10,20 év múlva?
Minden férfi el fog gondolkodni az élete egy bizonyos időszakában a családalapításon . Persze van aki elveti,de elgondolkodik rajta , mindenképp.
A nő nyilván szülni nem fog . Simán szakító ok lehet .
Ha a nő már nem kívánja de a férfi igen , kész a nő arra hogy mondjuk naponta többször kötélnek álljon így hogy ő nem akarja .
Megcsinalja neki úgy , érzéssel,fogja e tudni szeretni annyira,hogy ebből nem lesz gond?
Gondolkodásmód, érdeklődési kör, szellemi és érzelmi érettség beli különbségek...
Társadalmi nyomás....
Sok bukta lehetőség van .
Amik először nem ,de később tönkretehetik ...
4/10 anonim válasza:
Ha te vagy a nő, folyamatos bizonytalanságban fogsz élni, mert ahogy idősödsz egyre kevésbé tudsz versenyezni a 20 évvel fiatalabb nőkkel. Bocs, hogy ezt mondom, de nyilvánvalóan már most sem. Szóval ez csak egy rövidtávú kapcsolat lehet kettőtök között. Ha ezt bevállalod, ha neked megfelel, hogy pár évig van egy fiatal barátod, akkor nincs gond, jól elszórakozhattok ideig-óráig. De le fog lépni mellőled. Neki még rengeteg ideje van. Ha van gyereked, az is necces, hogy egy 24 éves fiú hogy tud ehhez a helyzethez kapcsolódni. Neki gondolom még nincs gyereke, egy idő után akarni fog, és erre nyilván fiatal nőt fog választani. Szóval az ilyen kapcsolatoknak általában vége szakad és általában az idősebb nő jön ki rosszul belőle. Ne Kiszel Tündét válaszd példaképnek.
7/10 anonim válasza:
Szerintem viszont érdemes, mert bár amit fentebb leírtak mind igazak egy nagy korkülönbséges kapcsolatra, viszont amit nem vesznek figyelembe, hogy ugyanúgy igazak ha teljesen egykorúak vagytok! Sajnos én azt látom a környezetemben, hogy a legideálisabb párok kapcsolatának is a szavatossága körülbelül öt év. Aki több mint 5 évet van együtt az már nagyon tartós hosszú távú kapcsolatot mondhat magáénak. Az emberek 10 15 év után még házasságból is mind elválnak a környezetemben vagy még hamarabb. Na akkor miért ne lehetnél te együtt egy sokkal idősebb nővel ebben az öt tíz évben ha egyszer boldogok vagytok és jól érzitek magatokat? Úgyis ugyanúgy vége lenne akkor is ha egykorúak vagytok. Akkor én adnék egy esélyt annak ha valaki vonzó a számomra és lehet egy pár boldog évünk együtt.
8/10 anonim válasza:
Szerintem érdemes, ha úgy alakul, van szép 10 éved vele, és addigra úgyis megunod, vagy pedig átalakultok baráttá. Vagy mégis együtt maradtok, valaki beteges lesz, valaki egészségesebb, nem lehet tudni mi lesz.
9/10 anonim válasza:
CSak más úgy belemenni egy kapcsolatba, hogy kezdettől fogva tudod, hogy ennek úgyis vége lesz. Persze, teljesen igaz, hogy más kapcsolatok is tönkremehetnek bármikor, de ott legalább az elején megvan az illúzió, hogy tarthat akár örökké is. Egy ilyen kapcsolatban mindenki tudja, hogy ez nem igaz. Így meg nem lehet teljesen beleélni sem magad. Legalábbis én így képzelem el, én nem tudnék abban a tudatban boldog lenni, hogy előbb-utóbb úgyis le fognak cserélni.
10/10 anonim válasza:
Ha a helyén kezeled a lehetőségeket, ahogy fentebb is írták, valamint egy ilyen kapcsolatban azért a gyerek témában mindenképp egyezni kell. Ha a fiatalabb sem akar gyereket ahogy ezt ma egyre több fiatal így is gondolja, akkor tényleg nem sokkal esélytelenebb az egész mint egy tökéletes összeillő párnál ahol ugyanúgy a nagy százalék szétmegy igen rövid időn belül. Sajnos ez ma egy tendencia, emiatt értelemszerűen átalakulnak a megítélések az ilyen rendhagyóbb kapcsolatoknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!