Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hoznád vissza az intimitást a kapcsolatba?
Adott egy több éves kapcsolat amit úgy döntötök megmentitek és az intimitást is rendbe teszitek.
Hogyan tennéd? Lassan mint ismerkedésnél vagy hogy?
8. Csak ahhoz hogy én ilyen tahó és bunkó lettem, ahhoz ti nők nagyon szépen hozzátettetek. Egyébként az hogy itt milyen vagyok meg az életben, az nem egy és ugyanaz. Szeretnél te olyan férfit mint én vagyok. A ét kezed tennéd össze, és nem a külsőségekre gondolok. Elég ritka barom egy állat vagyok, mert a jószívemet, a kitartásomat, a lovagiasságomat, a romatikusságomat apró pénzre váltottam, és olyan zúzta szét, aki egy robotot érdemelt volna.
Hát ja, már ilen maradok, ez egy örök seb lesz a lelkemen, a gyűlöletem példa nélküli, és ezt már sosem vetkőzöm le. Elb*sztam az egész életem, nekem már annyi, sosem leszek olyan aki bízna vagy hinne egy nőben.
"Ennek egy részét az együttélés hozta ki, az hogy a külső mennyire megváltozott és ez ellen nem tett semmit ( orvosilag is indokolt lenne) ."
Ezt úgy kell érteni, hogy durván elhízott a párod? Vagy mi?
Te a nő vagy a férfi vagy a kapcsolatban, kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!