Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez melyik fél szégyene a házasságban?
Amikor pasik, munkatársaiktól meg haverjaiktól kérnek pénzt kölcsön, mert a fizujuk, ami normális pénz 4-600 (Tudom, a Gyakorin ez apró, és te milliókat keresel hetente.) mind az asszonynál van, mert "le kell adni".
És ezek jól kereső, diplomás, felnőttek. Az ilyen pasinak minek az élet?
(Vagy ez egy eszköz a neje kezében, hogy ne tudjon csajozni a nyomorultja, hiszen egy ebédre nem tudja elvinni a kislányt, sem egy szobát kivenni?)
Vannak olyan nök akik elszednek a pasitol minden pénzt de vannak olyan pasik akik ebbe örömmel bele is mennek..
Ez ilyen párkapcsolati üzlet ami
mindkét félnek jó ugyanis egy ilyen pasi se lép le soha érdekes.
Van olyan csávó, aki erre izgul, hogy mindenben a nő dominál felette, adott esetben a fizuja fölött is. Ha neki ez így jó, akkor legyenek boldogok. :D
Ha viszont ez egy kényszerhelyzet a számára, akkor nem értem, minek marad benn egy ilyen kapcsolatban.
5. "Ha viszont ez egy kényszerhelyzet a számára, akkor nem értem, minek marad benn egy ilyen kapcsolatban."
Akiket én ismerek: gyerek, lakhatás, hitel, a nő egészségi állapota miatt. A hitelt már írtam?
Más meg gyerekkel ha egyedul is de felmond ha molesztálják munkahelyen, gyerekkel elköltözik mu ka nelkul is ha abuzálja a férje és gyerekkel a nullárol is feláll.
Más meg épkézláb felnott emberek, nem abuzált áldozatok lakhatás munka nelkul gyerekkel, azok meg csak vinnyognak.
Annyira érdekes az élet.
*Szóval abuzált nincstelen áldozatok a semmibol is felállnak, és felépitenek mindent ugy higy se munkája se lakhatása de gyereket is menekít, mások meg rínak csak.
Nem fura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!