Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságban tényleg ki kell érdemelni a szexet?
50+ apuka vagyunk, és napokban a közeledésemet azzal utasított el a feleségem, hogy a szexet ki kell érdemelni.
Természetesen nem vagyok igénytelen, lecsuszott, család bántalmazó, és nem is követtem el semmi olyat ami ezt a megközelítést indokolná, mert akkor ki sem írtam volna a kérdést.
Elsősorban apukák, férfiak véleményére, tapasztalatára vagyok kiváncsi...
Én azt hittem, 2 ember azért fekszik le egymással, mert szeretik, kívánják, egymást és élvezik a szexet.
Nos, úgy látszik a mi esetünkben, egyik részről ez nem igaz.
Sokan ott rontják el, hogy azt hiszik, hogy házasságban alanyi jogon jár a szex. De ez nem így van, a feleséged nem köteles veled szexelni, ha nem akar.
Ezen az a nem akaráson kell neked változtatni.
Kezdetnek például úgy, hogy nem csak másznál rá, hanem elcsábítod. Egy-egy bók napközben, egy kis kedvesség, figyelmesség. Nem kell sokszor nagy dolgokra gondolni, például elég, ha átveszed tőle a szatyrot, vagy viszel neki egy pohár vizet, esetleg megdícséred a főztjét, stb.
Lehet, hogy azért nincs kedve, mert fáradt. Ezt gondolom, nem kell tovább ragozni, hogy ki a teendő.
Az is lelombozó, ha délután ő küzd a gyerekekkel, ti is vitáztok, csak a napi mókuskerék, gondok és viták, aztán egy öt perces zuhany alatt álljon át szexistennő üzemmódra, mert a férje besértődik, ha nincs rendszeres időközönként lecsapolva. Egy kis egymásra hangolódás, egy kis intimitás, gyengédség, kis beszélgetés, ellazulás, és utána akkor is szívesebben adja be a derekát, ha egyébként fáradt és nincs sok kedve.
Apukák véleménye az szokott lenni, hogy akkor inkább dugja a Mancit a HR-ről. Aztán a Mancinak udvarol, hívogatja, viszi a virágot, a csokit, viszi étterembe, és leígéri a csillagos eget is, mire letolja a bugyit. Pedig érdemes lenne ezt a szettet előbb a feleségnek letolni, és láss csodát, utána ő is letolja a bugyit. De neki neeeem, hát miért kéne a kifogott halat etetni.
Anyukákat kérdezz inkább, hogy neki miért nincs kedve szexelni, és mi hozná meg a kedvét. Lehet, hogy nem azt írja, amit te szeretnél, de tanulságos.
Nagyon tudtam, hogy ilyen (nagyrészt női) válaszok jönnek.
Ezért gondolom, azt már senki sem hiszi el, hogy nincs lustaság, bunkóság, megcsalás, HR-es Mancika. De van minden, amit #7,#8 hiányol a hozzáállásomból, és önkritikám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!