Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A házasságban tényleg ki kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasságban tényleg ki kell érdemelni a szexet?

Figyelt kérdés

50+ apuka vagyunk, és napokban a közeledésemet azzal utasított el a feleségem, hogy a szexet ki kell érdemelni.

Természetesen nem vagyok igénytelen, lecsuszott, család bántalmazó, és nem is követtem el semmi olyat ami ezt a megközelítést indokolná, mert akkor ki sem írtam volna a kérdést.

Elsősorban apukák, férfiak véleményére, tapasztalatára vagyok kiváncsi...

2023. jún. 19. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Ez azért van, mert csak púp a hátára a veled való szex. Ha ezen változtatni akarsz, akkor derítsd ki, hogy mire vágyik.
2023. jún. 19. 12:51
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Ebben az esetben nagyszerűen működik köztetek a kommunikáció, és meg tudod a feleségeddel beszélni, hogy érti azt, hogy nem érdemelted ki a szexet.

2023. jún. 19. 12:51
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

Hát nőként is mondom, ez gáz.

Bocsi, de ez így nagyon nem jó.

Neki mennyi lenne az igénye? Eddig mennyi volt az igénye?

Bocsi, lehet nem lesz releváns amit írok, mivel "fiatal vagyok".

Viszont nagyon sokat olvasok a témában és benne vagyok egy eléggé jó Szexuális csoportban ahol mindent meg lehet beszélni, akar név nélkül is.

1. Ő nem kívánja?

2. Ezt nem kiérdemelni, hanem adni kell egymásnak, önzetlenül. Nem feltételhez kötni..

3. Miért nem beszél róla, ha problémája van?

4. Libidó? Nagyobb volt neki? Vagy volt egyáltalán neki?

5. Szakember? Vannak nagyon jó szexológusok, ti már meg is tudjátok fizetni mivel gondolom mindkét fél részéről van kereset.

Talán tudnék is ajánlani valakit, akit érdemes hallgatni, fizetni a tartalmaiért. :)

2023. jún. 19. 12:53
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

Hány éves a feleség???

Mert ha ő is 50 év körül van akkor klimaxos is lehet, és bizony akkor hormonális okokból elutasító, csak akkor ezt is meg kellene beszélni normálisan. Ha egyébként te elvégzed a rád eső részt a házimunkából, nem egyedül kell helytállnia a gyerekekkel kapcsolatban (ha esetleg még kicsik?), nem hanyagoltad el magad, akkor valószínű hogy csak kibúvót keres a szex alól, mert benne van a klimaxban. Ha meg jóval fiatalabb és elutasító, akkor biztos van valami oka rá, ezt tőle kell megkérdezni.

2023. jún. 19. 13:08
 15/17 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom mi rosszat írtam a 13-ss válaszomban, vagy kit bántottam meg ezzel.
2023. jún. 19. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Nőként írom: nekem nem a házimunkában való segítség számítana, hanem az, hogy mennyire érzem magam mellette NŐ-nek! Tehát bókoljon, nézzen rám úgy, hogy felfal a tekintetével, vigyen el randizni és én fogok rámászni. (Amúgy nálunk ez van, tehát nem a levegőbe beszélek.) Volt átmeneti mosolyszünet a kapcsolatunkban és igen, akkor az volt a baj, hogy a hétköznapi rutinban nem éreztem magam nőnek mellette és nem kívántam a szexet sem vele. De szerencsére tudtunk változtatni és olyanok vagyunk, mint a kamaszok.
2023. jún. 19. 14:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért tényleg úgy mondjuk, hogy nőnek/férfinak érezni magunkat, de az a lényeg, hogy szeretve és kívánatosnak kell éreznie magát.

Illetve jó-e a szex. Engem lepontoznak ezért folyamat, de ha vagy van orgazmusod, vagy nincs, akkor inkább nem mész bele olyanba, ami után takarítani kell.

2023. jún. 19. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!