Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha néha a férj vagy a feleség megbeszéli a házasságban lévő problémát a szüleivel?
Hááát nemigazán. Anyám mindent túlagyal, apám kapcsolatokhoz való szakértelme meg... hát... hagy kívánnivalót maga után:D
Szóval akkor inkább barátokkal. Akár a feleségem barátnőivel:D Jó, ez csak specifikus helyzetben volt így, de ilyen is volt már:D
Semennyire. Nálam ez válóok volt. Ne anyucival beszélje meg a kettőnket érintő problémákat, ugyanis neki ahhoz semmi köze.
Vagy akkor házasodjon össze az anyjával, ha olyan szoros a kapcsolat, hogy PÁRkapcsolati gondokkal is hozzá rohan.
Nagy vonalakban igen. Nem konkrétan, részletesen mindent, nem célom hogy még a végén megorroljon a férjemre. De mióta felnőtt vagyok az anyám valamennyire a barátnőm is. Nagy vonalakban meg tudom beszélni vele ha épp összekaptunk valamin. De ő olyan, hogy ezeken csak nevet, meg mindig mondja hogy minden házasságban vannak konfliktusok. Ha valami szarkavaró banya lenne aki elkezdené fúrni ezek után a férjemet akkor nem modnanék semmit.
Nemrég mondtam neki, hogy azért a gyereknevelés tényleg durva vitakat tud szülni egy kapcsolatban. Mondta, hogy nyugodjak meg, ez a jó kapcsolatokra is igaz, ők is sokat veszekedtek apámmal. Nekem ez gyerekként fel sem tűnt persze, de jól esik hallani, hogy ez így normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!