Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vonz az ha pasikat nézek s. e. x. kozben, miközben normalus hazassagban elek?
A szexet magyarul így írjuk helyesen: szex
Amiről a kérdésben beszélsz, azt meg nem is értem. Felvázolnád, hogy kell ezt elképzelni?
Nő vagyok!
Cdak ugy eszembe jut a semmiből,hogy szex videot nezzek.Ha egyedul vagyok otthon.
Hetero videival kezdem,de mire eszteveszem,már beirtam a keresőbe,hogy bisex!
Ott a két pasi nő téma érdekel.
Es megijedtem mikor azon kaptam magam,hogy mikor a ferjemmel vagyok,ezek a képek villanak be,es hopp..már el is élveztem!
De nem akarom,hogy erre gondoljak.Normalis vagyok! 🙈
Ne aggódj, teljesen normális ha mozog a fantáziád. A csajom leszbi videót is szokott nézni szex közben, olyankor sorozatos orgazmusa van mert van benne egy kis bi hajlam. Ha te ettől indulsz be vagy élvezel el akkor tedd.
Más dolog a fantázia és más annak a megvalósítása. Ha megvalósítod, mint az előttem levő is irja akkor már nem lesz varázsa.
És egy párkapcsolatban harmadik embernek nincs helye csak fantázia szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!