Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban, magányosan?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki párkapcsolatban él,de magányosnak érzi magát?Mesélnétek hogy ki hogy éli ezt meg?2017. dec. 5. 15:16
2/11 anonim válasza:
Szerintem, 10-15 év házasságban eltöltött idő után, elég sokan úgy érzik, mint te.
3/11 anonim válasza:
Nem kellene így érezned...ha nem működik, akkor szakíts.
4/11 anonim válasza:
Igen van,nehezen. A váláson gondolkodom.
5/11 anonim válasza:
Voltam így.
8 év házasság után. Még 2 évig húztuk, aztán vége lett.
Borzasztó rossz helyzet volt ám.
Alap esetben ha magányos vagy, keresel magad mellé valakit.
De házasságban nyilván nem így megy. Ha szerencséd van, ill. mindkét fél rajta van a témán, akkor vissza lehet hozni, meg lehet oldani. Ha nem, akkor marad a bamba vegetálás, ki meddig bírja félrelépés, kilépés nélkül.
6/11 anonim válasza:
Mi így leltünk rá egy hölgyeménnyel egymásra, jó persze elítélendő de ő is magányos volt a házasságában, ennek köszönhetően talált rám.
7/11 anonim válasza:
Ha hozzánk jössz sosem vagy magányos:)
8/11 anonim válasza:
Volt ilyen, 1 évig ment ez...eléltünk egymás mellett. Aztán választanom kellett, félrejárok, vagy szembenézek a helyzettel és megadom az esélyt, hogy mással boldogok lehessünk még. Utóbbit választottam, elváltam. Nekem bejött, neki sajnos nem.
9/11 anonim válasza:
Van, ezért lett 5 és fél év után vége. Most még magányosabb vagyok, de jobb így, mint hazugságban élni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!