Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnád védeni a barátnődet? DE MOST KOMOLYAN?
Még utoljára megjegyezném,és ezzel be is fejezném ezt a kis eszmecserét.Mindenkinek joga van eldönteni,hogyan is lépne fel ilyen helyzetben.Én katonacsaládban nevelkedtem,egyszerűen számomra nem elfogadható az,hogy vigyék azt,amiért megdolgoztam és akkor megúszom 1-2 pofonnal.Ha el akarják venni akkor hajrá.Inkább büszkén viselem azt,hogy félholtra vert egy banda úgy,hogy férfiasan védtem magam.Minthogy megalázva kiraboltak.Nem tehetek róla,belém nevelték a büszkeséget.
Igen,jön a kérdés.Miért nem vagyok katona?Még nincs kizárva...
Szóval,te add oda nyugodtan a dolgaidat,kockáztasd azt,hogy megerőszakolják a barátnőd,alázkodj meg.Nekem ehhez nincs semmi közöm.mindenki maga dönti el.Én ragaszkodom az elveimhez. :)
tegnap 22:03
A seregnél nem szeretik az önjelölt rambókat, akik azért öletik meg magukat és a barátnőjüket, mert valamikor volt valami katona a családban.
"Azért 6 év az acélszerkezetek mellett megerősíti annyira az embert,hogy oda tudjon csapni a földhöz egy-két bugylibicskás c*gányt"
Sokan mondták már ezt... Biztos Marian Cozma is ezt gondolta.
"de az itt kommentelők többsége érettségis,fősulis.Nagyban lenézik a melósokat,de cseszhetnék a klimatizált irodaházat,ha azt nem építené fel senki.Nincs olyan konditerem ami visszaadná a napi 12-16 óra melót.A többség 6 órát nem bírna ki..."
Egy fősulis sem jött elő ezzel a hülyeséggel, nem szólt be, de te most igen. Én pl. egyetemre járok és mellette 9 órát dolgozok naponta az építkezésen. Mégsem hiszem magam ilyen keménynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!