Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnád védeni a barátnődet? DE MOST KOMOLYAN?
Sokszor elgondolkoztam ezen, mivel testalkatomból adódóan a futás híve vagyok.
Arra jutottam, hogy akit szeretek, azt biztos nem hagynám ott.
20:40:
Aki 15 fős banda ellen kiáll verekedni, az nem bátor, hanem hülye. Lehet hogy te menőnek találod, de ő ebbe belehalhat. És ha választani kell, akkor inkább raboljanak ki téged vagy inkább öljék meg a barátod (és utána erőszakoljanak meg és raboljanak ki)?
Nem egészen helyes a kérdés. Talán úgy kellett volna feltenned, hogy "megpróbálnál-e mindent annak érdekében, hogy megvédd".
Meg. Csak az a nem mindegy, hogy például hányan akarnának kirabolni... Mert lehetek én akármilyen tökös gyerek, még ha el is bánok néhány egyénnel, (sajnos) nem biztos, hogy addig a barátnőmnek nem esik semmiféle bántódása ezalatt.
De még egyszer mondom, én megtennék minden tőlem telhetőt.
első válasz odabasz.xD:D
"igen, 1x már megtörtént...14/f"
megdobták gumimacival, vagy mi? :D:D
"Aki 15 fős banda ellen kiáll verekedni, az nem bátor, hanem hülye."
És ha nincs más lehetősége? Te inkább hagynád, hogy kárt tegyenek barátnődben?
Mert én inkább kiállok a 15 fő elé, ha tudom, hogy azzal legalább a barátnőmnek van esélye a menekülésre.
Én csak annyit mondok,hogy ku*vára nem követem a divatot.Nem vagyok az a lila latexkabátos,fehér csőgatyás cicafiú lenyalt hajjal(extrémebb példa).Túl izmos sem vagyok,csak egy szimpla melós gyerek.Mégis úgy gondolom,hogy a határozott és férfias megjelenés már sokakat elrettent attól,hogy belém kössenek.
Igaz,barátnőm sincs,de véleményem szerint 99% eséllyel meg tudnám védeni bármilyen helyzetben(ha lenne).A mentális hozzáállás a lényeg,nem pedig a fizikum.Ha látják,hogy nem vagy beszari,és erős kisugárzásod van,máris nálad a pont.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!