Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások kapcsolata ennyivel tökéletesebb lenne?
2 és fél éve vagyunk együtt a barátommal. Tök jól megvagyunk, szeretjük egymást, ő is érezteti velem, hogy szeret.
De ha meglátom egy ismerősöm adatlapját, akkor pl. az ő kapcsolatát sokkal tökéletesebbnek, mozgalmasabbnak látom, mint az enyémet.
Szerintem ez az ismerősöm is átlagos körülmények között élnek, mégis szinte minden hétvégén kirándulnak valahova, vagy étterembe, pizzériába stb járnak. Egy héten több képet is felszokott tölteni magáról, és a férjéről, hogy mennyi helyet bejárnak.
1 év járás után, már el is jegyezték, amit gondoltam is abból, hiszen ebből a sok képből látszik, hogy a pasi is mennyire oda van érte, és ezután kb, egy fél év múlva össze is házasodtak. Persze ezekről az eseményekről is egy csomó kép készült.
Ha az ő kapcsolatukat látom, az enyémet már nem is annyira látom tökéletesnek, mert mi utoljára nyáron voltunk kirándulni, és úgy ennyi. Meg engem a barátom még csak 1 hónapja jegyzett el, ő meg már örülhet a házasságának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!