Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kezelni ezt a kapcsolatunkban ha ide jutottunk?
Tehát adott a kapcsolatunk, ami eddig hol nagyon viharos volt hol nagyon jó.
Nagyon különbözően gondolkodunk bizonyos dolgokról. Valójában én megfelelek neki a magam szolid, visszafogott életmódommal míg ő kicsit hanyagabb viselkedésével nekem ő kevésbé, amiből sok veszekedésünk volt már. Volt ami célt ért, de sok vita után. Ő velem képzel el mindent ezért bizonyos dolgokban változott, hogy vele maradjak.
Azonban a sok veszekedés nekunk is tönkretette a szexuális életünket. Az ágyban igazából azon kívül hogy tovább próbálja bírni nem sokat tett azért hogy nekem is jó legyen, de ebbe már beletörődtem és rendeltem ezt azt magamnak.
Viszont az egyuttletek surusegevel nem volt gond míg nem kezdődtek a veszekedések, amik abból adódtak hogy többet voltam nála, többet láttam az életmódjából, elkezdett a közös terveinkről beszélgetni és párszor olyankor kibukott hogy bizony ha ő ilyen meg olyan nem tudom beleférne e nekem hosszútávon ez az életünkbe.
Ő tudja rólam, hogy olyan kapcsolatom volt előtte, amiben a fő probléma az volt hogy a volt páromnak kisebb volt a libidója mint az enyém. Jóval. Ott minden rendben volt ezen kívül mert ez gond az első említéstől kezdve csak romlott. Végül rá is ment az egész, mert az illető (igazából én is) rájött, hogy ilyen különbözőséggel nem lehet leélni egy életet és nem is bízott meg bennem, holott okot nem adtam rá, de igaza volt.
Ezt a jelenlegi párom tudja, mégsem veszi figyelembe, hogy ez nekem mennyire a gyengém.
Persze nem tehet róla hogy ha veszekszünk nem az az első gondolata hogy ha jövök hozzá mi lesz az ágyban, de az sem megoldás hogy akkor szüneteltetve van akár két hétig is. Nem minden nap talalkozunk egyébként, inkább időszakosan minden nap, de akkor sincs változás. Ha jól megvagyunk, akkor is heti 1x jobb esetben. Elvileg nincs senkije, beszéltünk már erről, nem kockáztatná hogy elveszítsen ilyesmi miatt.
Volt hogy már veszekedésig jutottunk a téma miatt, mert mondtam hogy így nem fogom bírni, de ígérgetett, hogy odafigyel. Volt már fáradtság az ok, vagy hogy nem sejtette hogy ez ekkora lényeg vagy hogy a veszekedések miatt is van ez. De mindíg nem lehet ez a kifogás. Ha jól megvagyunk egy ideje akkor sem változik ez mostanában és rettentően frusztrált vagyok miatta. Már nem tudom mit kellene tenni. Ha veszekedés soran ezt is megemlitem, akkor ahogy írtam, a veszekedésre fogja, de amiatt viszont ő is megsértődik ha veszekedunk, nem zártuk le rendesen és én nem akarok összebújva elaludni. Nekem az menjen egyből, de neki a szex nem?
Úgy érzem ez a masfel-ket hetes idoszak a normális nálunk. Nem jó ez így. Attól nem tart hogy férekacsintgatnék, mert ismer és úgy néz ki így nem is aggódik emiatt.
A nézeteltérések ellenére nagyon tudunknegy hullámhosszon lenni, és mielőtt elkönyvelné valaki jogy nem kellene minden miatt hisztiznem, nem apróságok miatt vitáztunk eddig annyit. Én szeretném megmenteni ezt a kapcsolatot és úgy gondoltam felteszem ide a kérdést, hátha valakinek van hasznos tanácsa. Koszonom elore is!
"Nagyon különbözően gondolkodunk bizonyos dolgokról. Valójában én megfelelek neki a magam szolid, visszafogott életmódommal míg ő kicsit hanyagabb viselkedésével nekem ő kevésbé, amiből sok veszekedésünk volt már. Volt ami célt ért, de sok vita után."
Nah kezdjük a legelején.
Olyan párt választunk jó esetben, akivel hasonló a gondolkodásunk, értékrendünk.
A hanyagabb viselkedés mit takar? Mondjuk hazimunka terén csak te végzed el, ő neki megfelel úgyis ha ganéj van?
De addig addig erősködtél, míg a cirkuszok hatására valami kis változás történt, ha jól értem.
"Azonban a sok veszekedés nekunk is tönkretette a szexuális életünket. Az ágyban igazából azon kívül hogy tovább próbálja bírni nem sokat tett azért hogy nekem is jó legyen, de ebbe már beletörődtem és rendeltem ezt azt magamnak."
Nem jó a szex, de mégis belemész.
"Ha jól megvagyunk, akkor is heti 1x jobb esetben."
Nem nagyon értem.
Nem jó a szex, nem tesz azért, hogy neked is jó legyen ezt írod.
Akkor mi a fenének akarsz többet belőle??
"Volt hogy már veszekedésig jutottunk a téma miatt, mert mondtam hogy így nem fogom bírni, de ígérgetett, hogy odafigyel."
Rossz olvasni is, amiket írsz, nem még átélni.
Csak a nagy büdös cirkuszok folyamatosan.
Az egész egy nagy akaratoskodás, kínlódás, nyűglődés. Akaratoskodsz a szexen, több kell, több kell, de közben meg nem is jó neked a szex. Akkor most mi van? Te sem tudod szerintem, hogy mit akarsz valójában.
Nem a házimunkáról ban szó. Egyebkent azt csak én végzem, mert neki két munkahelye van és amúgy sem szeret takarítani. Bár azmiatt is volt hogy mérgelődtem hogy nem tette legalabb a mosogatóba a az edényt.
Nem mondom hogy pocsék a szex, de nem figyel oda hogy nekem is húúú de jó legyen...nem tudom érthető-e. Kényeztetést sem szeret csinálni. Nem, nem meleg :D
"Nem mondom hogy pocsék a szex, de nem figyel oda hogy nekem is húúú de jó legyen...nem tudom érthető-e. Kényeztetést sem szeret csinálni. Nem, nem meleg :D"
(#2)
Teljesen érthető.
A kérdésben leírtakat is értettem, ezért nem tudom hova tenni, hogyha nem jó a szex, nem kényeztet stb, akkor minek akaratoskodsz, hogy többet akarsz abból, ami nem jó???
Addig olvastam, hogy a szex sem jó. Ennek a kapcsolatnak annyi, én nem erőltetném.
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!