Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elengedte volna magát a kapcsolatunkban?
Először mindig elszellentette magát véletlenül előttem, akkor kicsit mintha elszégyellte volna magát. Mára meg egyáltalán nem zavartatja magát, még ha eszem is, akkor se tartja vissza, hanem szellent, sőt még olyan is volt hogy elfordult, mikor az ágyban feküdtünk, és akkor is leszellentette a lábam. Azt mondja ebbe nem halok bele, ami igaz is, de számomra ez visszataszító.
Telefonálás közben is volt már példa arra, hogy fingott.
Ha zavar, beszéld meg vele. Exemnek és a mostani barátomnak is mondtam, hogy nyugodtan. Ez egy természetes emberi folyamat és nem zavar. Inkább engedje ki, mint hogy szenvedjen. Fel kéne nőnöd.
28N
Én most a kérdező mellé állok. Apám volt ilyen, szétfingotta a csaladi ebédet hangosan. K..ra irritált. Erre az exnejem, amúgy amatőr modell, sportoló, olyat durrantott első együttlétünkkor az ágyba, hogy ablakot kellett nyitni. Szóval nem vagyunk egyformák...én és a fiam is a zárt ajtót szereti kábelfektetésnél, de van, akinél ez családi program. Nem vagyunk egyformák.
F, 39
Lehetnek gondjai, de akkor menjen orvoshoz és akkor se kéne rád vagy evés közben.
Ki lehet menni a másik helységbe.
Igénytelen és nem érdekli, hogy szagolod vagy se.
Tojik rád majdnem szó szerint.
2-es: Már megint ez a túlzás… Ha valaki nagyon sokat fingik, akkor gondolja át az étrendjét, változtasson stb. Nekem nem természetes, hogy bedurrantunk egymás mellett, de természetesen, ha kicsúszik, semmi gond, ahogy az se, ha a másik után nem rózsaillatú a vécé, vagy épp kiszűrődnek hangok, és álmában meg mindenki ereget. De ne fingjuk már le egymás lábát direkt, meg ne kelljen evés közben szagolgatni… Férfira, nőre ugyanez vonatkozik. Aki meg nem ért vele egyet, az mondjuk bemegy a bankba, és az ügyintézőnek is odareccsent egyet?
Kérdező, valószínűleg a „rózsaszín” korszakban megerőltette magát, most meg kibújt a valódi énje.
Ez személyfüggő és kapcsolatfüggő szitu. Ha ennyire irritáló, akkor beszélni kell vele. Ha nem érti meg, akkor az baj.
Mi párommal nyugodtan szellentünk egymás mellett és poént is csináltunk belőle. Amikor egyikünk nagyot szellent, akkor a másik fél megpaskolja a seggét. :D Tehát nálunk játékosság lett belőle és az ilyen dolgok jók a kapcsolatban.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!