Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény, hogy a jövőben javuljon a kapcsolatunk? 27/F
Barátnőmmel 7 éve vagyunk együtt és van egy 2 éves fiunk. A születése után kezdődtek a gondok, volt kisebb-nagyobb vitánk, de mostanra már barátnőm túl sok negativítást rak a kapcsolatunkba.
Pl valamelyik nap random felhozta, hogy amióta ismer, mindig "butatelefont" használok, nem is vagyok fent semmilyen közösségi oldalon. Mire mondom neki, hogy nekem nincs ezekre szükségem, erre azt válaszolja, hogy 2023-ban ezeknek már alap dolgoknak kell lenniük.
Nemrég vezető beosztásba kerültem a munkahelyemen ás azóta kevesebb időt tudok otthon lenni és emiatt sokszor duzzogva vár otthon, hogy sosem tudunk semmit együtt csinálni, a fiammal sem törődöm. Ehhez képest neki hol van munkája, hol nincs, mindig kitalál valamit, hogy miért akar máshova menni (itt unta magát, ott nem érezte jól magát, amott túl húzós volt). Hiába próbálok akármit megbeszélni, mindig megsértődik és elkezd ordibálni, hogy úgyis olyan rossz apa vagyok, semmire nem vagyok jó stb. Ha szakításra kerülne sor, nem hiszem, hogy egy ilyen idegállapotban lévő nőnél jó helyen lenne a gyerek. Próbálom megmenteni ezt a kapcsolatot, nem jutunk egyről a kettőre.
Szóval szerinted maximálisan eleget teszel az apai teendőknek, ő meg teljesen jogtalanul hisztériázik??
Nyilván 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!