Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hibás vagyok? Barátnőm ma akarja élőben megbeszélni a dolgokat, és remélem, hogy nem, de véget vetni a kapcsolatnak.
Tehát ő kutakodik, hogy ki írt neked és mit, féltékenykedik, de behisztizik, ha a mobiljához nyúlsz. Mikor este kint van a "barátnőjével", veled nulla a kommunikáció. Tudod, hogy ki szokott így viselkedni? Aki megcsal.
Nem vesztesz sokat a csajjal. Még a rózsaszín ködben kéne úsznotok, de itt inkább csak viták vannak meg bizalmatlanság. Részéről pedig szerelem biztosan nincs.
Szerintem semmi nem történt, nem az váltotta ki, hogy írtál az exednek, egyszerűen rájött, hogy nem szeret.
Gondolom korábban még azt mondta, hogy szeret, de ezek szerint mégsem. Nekem volt ilyen átverős, megalázós, megcsalós pasim, de még nekem se olyan extra, ha egy szülinapi kívánság erejéig válaszolsz egy exnek.
Viszont olyanom volt, hogy rájöttem nem szeretek valakit és nagyon apró pöcc is elég volt, hogy erre rájöjjek, és ne akarjak vele lenni.
Sajnálom, de szerintem most erről nem tehetsz. Persze lehet tényleg nem szakítani akart, csak egy korábbi pasi annyira megsebzette, esetleg megcsalta, hogy esélyt se akar adni többet annak, hogy ez előforduljon. Abban van igazság, hogy megkért valamire és ahelyett, hogy megbeszélted volna vele, csak egyszer az ellenkezőjét csináltad, itt ez a gesztus a probléma, sunyiban mást csinálsz mint mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!