Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hibás vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hibás vagyok? Barátnőm ma akarja élőben megbeszélni a dolgokat, és remélem, hogy nem, de véget vetni a kapcsolatnak.

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy exem rám írt szülinapom alkalmából. Kérte a barátnőm, hogy tiltsam le, de én előtte megköszöntem, és utána tiltottam le. Ezzel jelezve, hogy ugyanúgy kezelem, mint bárki mást, és, hogy már nem érdekel a múlt. Utána ezt megbeszéltük nagyjából. Meg akartam nézni valamit a telefonján, mikor nem volt a szobában, és ő ezt kutakodásnak vette. (Bármikor odaadja, és bármit megnézhetek, viszont soha nem néztem még bele más telefonjába, és egy beszélgetést sem akartam megnézni.) itt abban vagyok hibás, hogy nem kérdeztem meg, beismerem. Utána kezdett rosszra fordulni a dolog. Nem úgy írt már, amikor kiment kocsikázni, esetleg a barátnőjével volt együtt. Na itt beindult egy aggódó reflex bennem, és kerestem folyamatosan, és rosszul esett, hogy nem olyan rendszerességgel írt, mikor kint volt este. Utána már azt mondta, hogy nem érez irántam semmit. Hogyan próbáljam ma “visszaszerezni”? Vagy esetleg elgondolkodtatni a dolgokról. Szerintem ezek miatt nem éri meg eldobni az egészet. Hétfő óta nem beszélünk. Le vagyok tiltva mindenhol, a közös dolgok is törölve lettek a közösségi oldalakról. Délután azt mondta, fog írni. Egyelőre az elengedés nem opció, minden követ meg akarok mozgatni. Ki mit tenne az én helyemben?

2021. okt. 20. 07:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Mióta vagytok együtt?
2021. okt. 20. 07:56
 2/13 A kérdező kommentje:
4,5 hónapja. Csak tényleg Ő volt képes újra megmutatni, mi az a szerelem, és olyan üresnek érzem magam nélküle.
2021. okt. 20. 08:01
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Nem ez a baj.szimplan nem szeret. Olyankor kötnek bele mindenbe az emberek.
2021. okt. 20. 08:26
 4/13 A kérdező kommentje:
A mai nap az utolsó reményem. Nagyon össze kell szednem magam, hogy legalább elgondolkozzon a dolgokról.
2021. okt. 20. 08:39
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Tehát ő kutakodik, hogy ki írt neked és mit, féltékenykedik, de behisztizik, ha a mobiljához nyúlsz. Mikor este kint van a "barátnőjével", veled nulla a kommunikáció. Tudod, hogy ki szokott így viselkedni? Aki megcsal.

Nem vesztesz sokat a csajjal. Még a rózsaszín ködben kéne úsznotok, de itt inkább csak viták vannak meg bizalmatlanság. Részéről pedig szerelem biztosan nincs.

2021. okt. 20. 09:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre, de tényleg mindig azzal van kint, akivel mondja. Több biztos forrásból is tudom. Szerintem a megcsalás kilőve. A rózsaszín köd nálam még tart. Az is zavarta, hogy több órás viták után vallottam be, hogy én vagyok a hibás. Pedig az esetek többségében csak engedtem, hadd legyen igaza. Legyek érzelgős, vagy legyek kicsit ridegebb, de egy picit érzelgős is, mikor találkozunk?
2021. okt. 20. 09:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem azért hisztizett be, mert a telefonjához nyúltam. Csak eddig mindenki kutakodott utána, és elege van ebből. Ha elkérem tőle, bármikor odaadja. Csak szereti, ha valaki korrekt, és nem sunyi.
2021. okt. 20. 09:07
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj, ha taktikáznod kell - vajh'hogyan viselkedjél, hogy neki jó legyen - az régen rossz. Ha nem adhatod magadat mellette, megette a fene az egészet.
2021. okt. 20. 09:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi nem történt, nem az váltotta ki, hogy írtál az exednek, egyszerűen rájött, hogy nem szeret.

Gondolom korábban még azt mondta, hogy szeret, de ezek szerint mégsem. Nekem volt ilyen átverős, megalázós, megcsalós pasim, de még nekem se olyan extra, ha egy szülinapi kívánság erejéig válaszolsz egy exnek.

Viszont olyanom volt, hogy rájöttem nem szeretek valakit és nagyon apró pöcc is elég volt, hogy erre rájöjjek, és ne akarjak vele lenni.

Sajnálom, de szerintem most erről nem tehetsz. Persze lehet tényleg nem szakítani akart, csak egy korábbi pasi annyira megsebzette, esetleg megcsalta, hogy esélyt se akar adni többet annak, hogy ez előforduljon. Abban van igazság, hogy megkért valamire és ahelyett, hogy megbeszélted volna vele, csak egyszer az ellenkezőjét csináltad, itt ez a gesztus a probléma, sunyiban mást csinálsz mint mondasz.

2021. okt. 20. 09:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazából teljesen őszintén elmondtam neki, hogy visszaírtam. A sunyiságot a telefonos dologra értettem. Utolsó válaszoló. Esetleg valamit tipp, hogy mit mondjak neki, mit csináljak, amikor találkozunk?
2021. okt. 20. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!