Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még remény, hogy helyrehoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

A férjem elég hosszú ideig nem igényelte a szexet. Én próbáltam megtudni, hogy mi a baja, ő mondott sok mindent, amiből mindig az jött ki, hogy én már nem vagyok elég vonzó a számára. Sokáig próbálkoztam, de végül beletörődtem a sok kudarcba. Részemről elég nehéz volt, de végül "lebeszéltem" magam róla.

Most kiderült, hogy az évek óta a vérnyomására szedett gyógyszere nem jó már, ezért lecserélte az orvosa. Csodák csodája visszatért a kedve a szexhez. Ezzel csak az a baj, hogy már én nem kívánom azt vele. Nem esik jól az érintése, nem tudom magam elengedni, borzasztó az egész. Ő meg teljesen tanácstalan, hogy mi lelt engem, miért kerülöm mostanában.

Van még remény, hogy ezt valahogy helyrehozzuk?

2021. júl. 7. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Párterápia?
2021. júl. 7. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Sok beszélgetés. Szexuálpszichológus?
2021. júl. 7. 19:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mennyit segítene. Éjszakákat sírtam végig, amíg beletörődtem, pontosabban elfogadtattam magammal, hogy már nem kellek neki, mert nem vagyok vonzó. Sokszor úgy kellett visszakapnom a kezem, hogy ne simogassam meg amikor elmegy mellettem, mert ez is zavarta. Eljutottam odáig, hogy már nem akarom megérinteni félálomban sem, pedig ezt nagyon sokáig nem tudtam megállni. Erre most meg mintha semmi sem történt volna és nem érti, hogy mi a baj.
2021. júl. 7. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lelkileg hasadtál meg.... Borzasztó érzes lehet.. keletkezett benned egy blokk... és ez tudat alatt ott maradt benned
2021. júl. 7. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ismerős... A hibás nálunk is én vagyok...lelkileg nem.kaptam.semmit..Egyedul voltam a kapcsolatban... Mindent egyedul eltem.meg.. Majd azt erezte, hogy valahogy nem kezdemenyezem.az oralis szexet.. Azt hitte, nem kívánom. Pedig csak a lelkem vagyott szeretetre
2021. júl. 7. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek. Játszatok. Nem kell a szexre stresszelni. Mindig kicsit többet. És menjetek el kikapcsolódni, kellenek az új élmények!
2021. júl. 7. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Jézusom...hogy tudtál így vele maradni? Mazochista vagy
2021. júl. 7. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Első körben őszintén beszélj vele erről.
2021. júl. 7. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen el kell neki mondanod, hogy mi a gond. Hogy mit mondott régebben, hogy ez neked miért rossz, mit érzel.

Vagy ha másképp nem megy, akkor írd le neki. Akkor nem tud beleszólni. És utána beszéljétek meg.

Ha ő is meg akarja menteni a házasságot, akkor újra kell kezdeni mindent, udverolni, randizni stb.

Valószínűleg a gyógyszer miatt volt nála gond, és rád vetítette ki, ezt be kell látni és el kell ismernie és bocsánatot kell kérnie, nem pdegi értetlenkedni, és téged hibáztatni, hogy veled van a gond.

De lehet tényleg nem érti mi most a gond, és azért kell neki elmondanod, vagy leírnod.

2021. júl. 8. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!