Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat?
A férjem elég hosszú ideig nem igényelte a szexet. Én próbáltam megtudni, hogy mi a baja, ő mondott sok mindent, amiből mindig az jött ki, hogy én már nem vagyok elég vonzó a számára. Sokáig próbálkoztam, de végül beletörődtem a sok kudarcba. Részemről elég nehéz volt, de végül "lebeszéltem" magam róla.
Most kiderült, hogy az évek óta a vérnyomására szedett gyógyszere nem jó már, ezért lecserélte az orvosa. Csodák csodája visszatért a kedve a szexhez. Ezzel csak az a baj, hogy már én nem kívánom azt vele. Nem esik jól az érintése, nem tudom magam elengedni, borzasztó az egész. Ő meg teljesen tanácstalan, hogy mi lelt engem, miért kerülöm mostanában.
Van még remény, hogy ezt valahogy helyrehozzuk?
Mindenképpen el kell neki mondanod, hogy mi a gond. Hogy mit mondott régebben, hogy ez neked miért rossz, mit érzel.
Vagy ha másképp nem megy, akkor írd le neki. Akkor nem tud beleszólni. És utána beszéljétek meg.
Ha ő is meg akarja menteni a házasságot, akkor újra kell kezdeni mindent, udverolni, randizni stb.
Valószínűleg a gyógyszer miatt volt nála gond, és rád vetítette ki, ezt be kell látni és el kell ismernie és bocsánatot kell kérnie, nem pdegi értetlenkedni, és téged hibáztatni, hogy veled van a gond.
De lehet tényleg nem érti mi most a gond, és azért kell neki elmondanod, vagy leírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!