Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van remény, hogy jobb lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Van remény, hogy jobb lesz a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

14 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Ő 21 éves lesz én meg 18 vagyok. Az utóbbi időben többször mondta, hogy nem tudja, hogy mit akar. Ez azt jelenti nála, hogy amikor veszekszünk holmi kis butaságokon akkor úgy érzi, hogy ez neki sok és nem szeret igazán. De amikor meg együtt vagyunk akkor meg szeret. Ma kiderült, hogy megcsalt(csókolózott egy másik lánnyal). És mondta, hogy egy szemét és jobbat érdemlek mint ő. Meg, hogy nem teheti meg azt velem, hogy jobban kikészítsen idegileg. Nem folytathatjuk a kapcsolatunkat. Mivel én mindennél jobban szeretem könyörögtem neki, hogy legalább egy esélyt adjon magunknak mert így nem lehet vége. Tudom, hogy nagyon nagy marha vagyok, amiért megbocsájtottam neki és még én akarok vele lenni. De szeretem annyira, hogy megbocsájtsak neki. Viszont ő meg azt mondta, hogy nem szakítunk de majd még megbeszéljük, hogy mi legyen a továbbiakban. Sok kapcsolatot pont az ilyenek erősítenek meg és abba a hitbe ringatom magamat talán, hogy miért ne velünk esne éppen ez meg. Szerintetek lehet ennek folytatása, ha a fiú így vélekedik vagy ne is álmodjak arról, hogy szép lesz minden a továbbiakban??

Egy összetört lány...

2009. márc. 1. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:

"mondta, hogy egy szemét és jobbat érdemlek mint ő. Meg, hogy nem teheti meg azt velem, hogy jobban kikészítsen idegileg" - olvasd el szépen mégegyszer ezt a mondatot! Ez egy tipikus szakítószoveg. Nem akar veled lenni, lehethogy nem is csalt meg, csak konnyebb neki úgy, hogy tetszeleghet a figyelmes "nem akarlak bántani" szerepben, ahelyett, hogy egyenesen megmondaná mi a helyzet. A "nem tudja mit akar" is ennek a jele... ezt akkor mondogatják mikor már nem akar veled járni, csak gyáva megmondani. Hiába bocsátasz meg neki, nem leszel boldog ebben a kapcsolatban, pedig ez a szerelem lényege. Fájni fog, de inkább egyedul, mint így. Ez csak az én véleményem, de gondolkozz el rajta.

PM.

2009. márc. 1. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát bármi kisülhet a dologból. Minden esetre, ha úgy alakul, hogy együtt folytatjátok, akkor ne hagyd, hogy megcsaljon, megalázzon, hogy könyörögnöd kelljen neki, stb. Ennyi tartás legyen benned!
2009. márc. 1. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! En azon a velemenyen vagyok, hogy Az a duma, hogy "jobbat érdemelsz" nem feltétlenül szakitós lerázó duma.

Picit, Offolok, ha nem banod. A parommal kb egy ve voltunk egyutt amikor elkezdodtek (vagy durvabban folytatodtak a jelenetek, kulonbozo megbantasok stb.) O nem szandekosan csinalta velem, egyszeruen nem volt kesz(?) egy komoly kapcsolatra. Nem figyelt arra, hogy amit neki szabad azt nekem nem szabad az o elvarasai szerint stb. egyszer nagyon kiakadtam, olyan is volt, hogy hetente, vagy 2 naponta sirtam el magam miatta. Akkor elmondtam neki, hogy bant, hogy ezt teszi velem. Ekkor azt mondtam neki, hogy barmennyire szeretem nekem nem megy ez tovabb. Akkor annyit mondott, hogy igazam van, jobbat erdemlek, es sajnalja ami tortent. Ekkor adtam egy eselyt neki lattam, hogy oszinte volt. Azota mar eltelt egy felev es koztunk minden rendbe jott. Kevesebbett veszekedunk, vagy ha veszekszunk konnyebben megoldjuk. En kivanom, hogy minden rendbe jojjon.

Szerintem fontos lenne megbeszelni, hogy miert csokolozott a masik lannyal? tehat szerelemmbol? fellangolasbol? esetleg feltekennye akart tenni? figyelmet akart? vagy mi volt az ok? ezt meg kell beszelni!

aztan beszeljetek meg, hogy mi az allando konfliktusforras? baratok? szabadido? szorakozas? rossz vagy elfogadhatatlan szokasok?- mi all a hatterben. Oszinten kell beszelgetni.

Kerdezd meg, hogy szeret-e? erez e ugy mint elotte?

Aztan mondd meg neki, hogy te majd eldontod, hogy jobbat erdemelsz-e nem kell neki szajkoznia ugyanezt...

Kozben meg gondolkozz azon, hogy valoban szereted-e, es valoban megakarod tartani, vagy esetleg felsz a szakitas fajdalmatol?

Kivanok nagyon sok sikert, hogy rendbehozzatok. Vigyazz hogy ne hasznaljon ki, es ha rendbe tudjatok hozni, biztasan megerte:) Udv szinten 18 eves lany:)

2009. márc. 1. 15:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle, hogy ezzel a lánnyal akarja-e folytatni de mondta hogy nem. Szeret de nem szerelmes ezt is tudom. A problémákról is nagyon nehéz vele beszélgetni, mert nem bírja azt, hogy neki megmondják mi nem jó amit csinál. Szeretem ugyanúgy mint eddig de ki nem fél a fájdalomtól? Viszont most olyan érzésem van mintha soha nem tudnám túltenni magam a félrelépésén. És olyan szívesen megbeszélném a nővéremmel de nem lenne helyes mert akkor csak még jobban megharagudna rá. Ezt meg nem akarom. Egyszerűen nem tudom, hogy miért vagyok ennyire szerencsétlen.
2009. márc. 1. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
"nem tudja mit akar" "nem akar bántani" -ez volt az a szöveg ami után szétment az egyik kapcsolatom. Egyértelműen nem akarja már a kapcsolatotokat csak gyáva bevallani.
2009. márc. 1. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
El kellett volna engedned, anélkül hogy megalázkodva könyörögj neki. Higgadtan (tudom ez nem könnyű)elküldeni, hogy ne lássa milyen szar neked. Időt hagyni neki hogy rájöjjön hogy kellesz e még neki. Ha szeret visszajön. De ha most folyatatjátok és nem szeret akkor csak becsapod magad. Van ennek értelme? Inkább keress egy új kapcsolatot ahol igazán szeretve vagy. nem?
2009. márc. 1. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
üljetek le beszélgetni, és békességben, mint 2 felnőtt ember váljatok el. Hasonló cipőben jártam én is, kb fél évig próbáltuk menteni a kapcsolatot, nem sikerült. Ő utána szerette volna újra kezdeni, de engem annyira megbántott azzal, hogy már nem szeret, és nem tudja mit akar, hogy azt mondtam neki, már nem tudnám neki elhinni, ha azt mondaná, szeret. Engem nem csalt meg, békében szakítottunk. Sokáig vissza húzott a szívünk, mert nagyon jó kapcsolat volt, de valamiért mégse működött és ha ma megkérdezném, miért nem, nem tudna rá válaszolni. Mindegy ilyen van. Ne kínozd magad, lelkileg rá fogsz menni, és akövetkező pasidban sem fogsz majd tudni bízni. Hidd el, ennek vége. Tanulj más hibájából.
2009. márc. 1. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!