Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van remény, hogy jobb lesz a kapcsolatunk?
14 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Ő 21 éves lesz én meg 18 vagyok. Az utóbbi időben többször mondta, hogy nem tudja, hogy mit akar. Ez azt jelenti nála, hogy amikor veszekszünk holmi kis butaságokon akkor úgy érzi, hogy ez neki sok és nem szeret igazán. De amikor meg együtt vagyunk akkor meg szeret. Ma kiderült, hogy megcsalt(csókolózott egy másik lánnyal). És mondta, hogy egy szemét és jobbat érdemlek mint ő. Meg, hogy nem teheti meg azt velem, hogy jobban kikészítsen idegileg. Nem folytathatjuk a kapcsolatunkat. Mivel én mindennél jobban szeretem könyörögtem neki, hogy legalább egy esélyt adjon magunknak mert így nem lehet vége. Tudom, hogy nagyon nagy marha vagyok, amiért megbocsájtottam neki és még én akarok vele lenni. De szeretem annyira, hogy megbocsájtsak neki. Viszont ő meg azt mondta, hogy nem szakítunk de majd még megbeszéljük, hogy mi legyen a továbbiakban. Sok kapcsolatot pont az ilyenek erősítenek meg és abba a hitbe ringatom magamat talán, hogy miért ne velünk esne éppen ez meg. Szerintetek lehet ennek folytatása, ha a fiú így vélekedik vagy ne is álmodjak arról, hogy szép lesz minden a továbbiakban??
Egy összetört lány...
"mondta, hogy egy szemét és jobbat érdemlek mint ő. Meg, hogy nem teheti meg azt velem, hogy jobban kikészítsen idegileg" - olvasd el szépen mégegyszer ezt a mondatot! Ez egy tipikus szakítószoveg. Nem akar veled lenni, lehethogy nem is csalt meg, csak konnyebb neki úgy, hogy tetszeleghet a figyelmes "nem akarlak bántani" szerepben, ahelyett, hogy egyenesen megmondaná mi a helyzet. A "nem tudja mit akar" is ennek a jele... ezt akkor mondogatják mikor már nem akar veled járni, csak gyáva megmondani. Hiába bocsátasz meg neki, nem leszel boldog ebben a kapcsolatban, pedig ez a szerelem lényege. Fájni fog, de inkább egyedul, mint így. Ez csak az én véleményem, de gondolkozz el rajta.
PM.
Szia! En azon a velemenyen vagyok, hogy Az a duma, hogy "jobbat érdemelsz" nem feltétlenül szakitós lerázó duma.
Picit, Offolok, ha nem banod. A parommal kb egy ve voltunk egyutt amikor elkezdodtek (vagy durvabban folytatodtak a jelenetek, kulonbozo megbantasok stb.) O nem szandekosan csinalta velem, egyszeruen nem volt kesz(?) egy komoly kapcsolatra. Nem figyelt arra, hogy amit neki szabad azt nekem nem szabad az o elvarasai szerint stb. egyszer nagyon kiakadtam, olyan is volt, hogy hetente, vagy 2 naponta sirtam el magam miatta. Akkor elmondtam neki, hogy bant, hogy ezt teszi velem. Ekkor azt mondtam neki, hogy barmennyire szeretem nekem nem megy ez tovabb. Akkor annyit mondott, hogy igazam van, jobbat erdemlek, es sajnalja ami tortent. Ekkor adtam egy eselyt neki lattam, hogy oszinte volt. Azota mar eltelt egy felev es koztunk minden rendbe jott. Kevesebbett veszekedunk, vagy ha veszekszunk konnyebben megoldjuk. En kivanom, hogy minden rendbe jojjon.
Szerintem fontos lenne megbeszelni, hogy miert csokolozott a masik lannyal? tehat szerelemmbol? fellangolasbol? esetleg feltekennye akart tenni? figyelmet akart? vagy mi volt az ok? ezt meg kell beszelni!
aztan beszeljetek meg, hogy mi az allando konfliktusforras? baratok? szabadido? szorakozas? rossz vagy elfogadhatatlan szokasok?- mi all a hatterben. Oszinten kell beszelgetni.
Kerdezd meg, hogy szeret-e? erez e ugy mint elotte?
Aztan mondd meg neki, hogy te majd eldontod, hogy jobbat erdemelsz-e nem kell neki szajkoznia ugyanezt...
Kozben meg gondolkozz azon, hogy valoban szereted-e, es valoban megakarod tartani, vagy esetleg felsz a szakitas fajdalmatol?
Kivanok nagyon sok sikert, hogy rendbehozzatok. Vigyazz hogy ne hasznaljon ki, es ha rendbe tudjatok hozni, biztasan megerte:) Udv szinten 18 eves lany:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!