Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt viselkedik így????
Én elhiszem, hogy ma már mindenki könnyen dobja a másikat, de azért itt már nem egy egyszerű párkapcsolatról van szó. Közös gyerekük van, ne ajánljátok már ilyen könnyelműen hogy dobja a csávót.
Az is lehet, hogy emberünk tényleg nagyon szereti még, csak ő a depressziós és nehezen mutatja ki érzelmeit, bármi lehet még itt
21#
Ha depressziós akkor menjen szakemberhez! Ilyen egyszerű. Ne azt a nőt üvöltse le még csúnyán beszélje vele, mert a kérdező is depressziós. Talán nem ártana mindkettőjüknek pszichomókus vagy párterápia. Na de ha nem hajlandó rá akkor szokja meg vagy szökjön meg.
Nem írtam, hogy hagyja el egyáltalán, a döntést rá bíztam.
Nem vagyok szakértő, hiszen se férjem, se gyerekem, de azt tudom hogy ennyi idősen mint Te én is sokkal érzékenyebb voltam. Amit annak találok itt az az például hogy nem mondjátok el egy nap annyiszor hogy szeretlek. Régebben én is magamra vettem hasonlókat, de szerintem ez nem annak a jele hogy nem szeret.
Nyilván már ketten vagytok, a szeretetét már nem csak feléd mutatja ki, ő is elfárad, nem tud annyi figyelmet szentelni rád mint előtte, emellett dolgozik is. Persze Te is dolgozol, hiszen ott a házimunka, a gyereknevelés. De szerintem egy kicsi változást meglehet érteni.
Viszont az hogy az ágyban eddig odafigyelt rád, most pedig már nem érdeklik a Te oromeid, azt mondjuk én is szóvá tenném.
Kérdezz rá miért van ez. Ne arról beszélj hogy emiatt nem érzed magad nőnek, hanem legyél lényegretörő és mondd el hogy nem ilyen alkalmakkor szeretnéd ha a Te is a csúcsra jutnál mint ezelőtt. Az hogy gyerek van nem szeretnél lemondani erről, hiszen neked is épp olyan szükséged van rá mint neki a kiegyensúlyozottsághoz. És nem fair ez veled szembe. Esetleg kerdezz rá megváltozott e valami hogy beéri annyival amennyi neki kell.
Próbáld meg rövidre és lényegretörőre fogni a mondandót, mert az én! tapasztalataim szerint ha túl sok a szöveg már nem követik a lényeget és elegük lesz a témából :D
Milyen próbálkozásaid voltak eddig? Kedves, szelíd közelítés vagy szigorú követelőzés?
Az ágyban történő dolgokról is volt szó? Ha igen arra hogyan reagált konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!