Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt viselkedik így????

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vègsõ elkeseredèsemben írom ki ezt a kèrdèst ès kívàncsian vàrom a vèlemènyeket! 22èves nõ vagyok 4èves pàrkapcsolattal. 9Hònapos most a közös gyermekünk. Rettenetesen megromlott a viszonyunk,ès azt èrzem teljesen egyedül vagyok ebben a kapcsolatban hiàba megosztom az èrzèseim ès pròbàlok minnèl többet kommunikàlni hiszen szerintem az á leg fontosabb. Mikor mèg nem volt meg a kisfiunk egy tökèletes viszony volt köztünk szinte minden nõ errõl àlmodik.. Viszont amiòta terhes lettem a fiunkkal ott valami megvàltozott. Ès szèpen lassan eljutottunk idàig! Egyszeruen nem lehet vele semmit megbeszèlni,pròbàlom elmondani neki az èrzèseimet a problèmàkat mert vannak.. De amikor elmondom leülünk megbeszèlni ssemmit nem èrzek felõle,mintha nem is hatnà meg egy kicsit sem hogy tegnap este is elmondtam mi bànt ès elsirtam magam mert elèrzèkenyültem azon kívül hogy megölelt ès azt mondta ezeket magamban kell helyre tennem semmi több,õ nem mondta el a sajàt vèlemènyèt igazàbòl azt vettem rajta èszre alig vàrja vège legyen a beszèlgetèsnek ès màsik tèmàba tudjunk menni.. Nagyon règòta nem dicsèr meg,ritkàn mondja magàtòl hogy szeretlek viszont íràsban többször mondja.. Ezt azèrt hoztam fel mert szülökkè vàlàsunk elòtt szinte naponta 10x is elmondtuk egymàsnak hogy szeretjük a màsikat,szinte nem tudtunk elmenni egymàs mellett ùgy hogy ne simogassuk csòkoljuk szeretgessük meg egymàst.. Nincsen köztünk kommunikàciò kettönkröl a kapcsolatunkròl arròl hogy mivan bennünk mit èrzünk semmi..èn hiàba pròbàlom mindig felhozni vagy veszekedès lesz belöle vagy annyira eröltetettnek èrzem hogy inkàbb abba hagyom. Nem èrzem nönek magam mellette ès annyira ràm tesz egy letargikus depressziò hangulatot ezzel a nemtörödömsègèvel nem èrdekli nagyon semmi a gyereken meg a kocsin kívül.. Persze ennek nagyon örülök hogy a fiunk èrdekli ès nagyon jò apuka . De ha arròl van szò hogy lefeküdjünk akkor nagyon tud szeretgetni aztàn meg annyi is.. Megtörtènik a dolog utànna sem összebujàs semmi hiàba lenne rà idönk mindig az a kifogàs hogy nehogy felkeljen a kisfiunk.. Aztàn olyan eset is volt mikor szex közben ö elment,èn pedig nem ès ez nem èrdekelte mert erre is az volt a kifogàs nincs idö màr befejezni nehogy felkeljen a kisfiunk..! Ezeket azèrt írom le mert èn rettenetesen azon vagyok probalkozok hogy ujra rendbe legyen a kapcsolatunk de azt èrzem elfàradt ez a kapcsolat, ès kezdem belàtni lehet nem is müködik màr. Biztosan voltatok màr tiis ilyen helyzetben tapasztalatokat vèlemènyeket szeretnèk külsö szemmel! Nagyon köszönöm 🙂
2023. nov. 3. 03:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%

Én elhiszem, hogy ma már mindenki könnyen dobja a másikat, de azért itt már nem egy egyszerű párkapcsolatról van szó. Közös gyerekük van, ne ajánljátok már ilyen könnyelműen hogy dobja a csávót.

Az is lehet, hogy emberünk tényleg nagyon szereti még, csak ő a depressziós és nehezen mutatja ki érzelmeit, bármi lehet még itt

2023. nov. 3. 10:03
 22/26 anonim ***** válasza:

21#

Ha depressziós akkor menjen szakemberhez! Ilyen egyszerű. Ne azt a nőt üvöltse le még csúnyán beszélje vele, mert a kérdező is depressziós. Talán nem ártana mindkettőjüknek pszichomókus vagy párterápia. Na de ha nem hajlandó rá akkor szokja meg vagy szökjön meg.

Nem írtam, hogy hagyja el egyáltalán, a döntést rá bíztam.

2023. nov. 3. 10:16
 23/26 anonim ***** válasza:
53%
Tudod, hogy ingerli, mégis csinálod, utána meg csodálkozol, hogy nem bírja már türtőztetni magát és felemeli a hangját. Ha a pókot baszogatod, az is megcsíp egy idő után.
2023. nov. 3. 10:32
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem “baszogatom,,ezekkel a dolgokkal elnèzèst hogy rosszul esik nekem ha így bànik velem teljesen oktalanul ès nem èrtem mièrt siklott el ennyire a kapcsolatunk ès nagyon bànt mert èn tiszta szivemböl szeretem ès sosem gondoltam volna hogy egyszer így leszünk mi… Nem gondolom hogy normàlis dolog valaki mellett így èlni ès persze hogy sokat felhozom neki mivel nem làtok vàltozàst de mindenki bele fàrad egyszer a pròbàlkozàsokba ès abba haggya.. Nagyon remèlem nàlam is minnèl hamarabb eljön mert az eszem szerint màr règ elkellett volna hagynom,de a szivem szereti ès küzd azèrt hogy megjavuljon a kapcsolatunk. Na meg persze ott a baba is.Tudom nem köt össze kèt embert de akkor is.. Ùgy szeretnèm lezàrni hogy tudjam mindent megpròbàltam megtenni,ha ö ezt nen èrtèkeli majd akkor fogja ha màr nem leszek mellette. De hiàba mondom neki. Biztosan tiis voltatok màr ilyen helyzetben. Nem könnyü. Ès nagyon köszönöm a vàlaszokat jöhetnek mèg! :)
2023. nov. 3. 11:56
 25/26 anonim ***** válasza:
70%
Majdnem harminc éve élek boldog házasságban, de el nem tudom képzelni, mi a frászt lehet napi szinten " kettőnkről" beszélni.😀Saccra kb. havonta egyszer mondja a férjem, hogy szeret, én még ritkábban mégsincs kétségünk efelől. Falra másznék, ha elvárás lenne a napi tíz, még az örökös lelkizés. Azt mondod, hogy nem dicsér és nem érzed mellette nőnek magadat. Te szoktad őt dicsérni, ő férfinak érzi magát melletted? Egyébként jó a kérdés, kedves szóköz nélküli.😁
2023. nov. 3. 15:15
 26/26 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagyok szakértő, hiszen se férjem, se gyerekem, de azt tudom hogy ennyi idősen mint Te én is sokkal érzékenyebb voltam. Amit annak találok itt az az például hogy nem mondjátok el egy nap annyiszor hogy szeretlek. Régebben én is magamra vettem hasonlókat, de szerintem ez nem annak a jele hogy nem szeret.

Nyilván már ketten vagytok, a szeretetét már nem csak feléd mutatja ki, ő is elfárad, nem tud annyi figyelmet szentelni rád mint előtte, emellett dolgozik is. Persze Te is dolgozol, hiszen ott a házimunka, a gyereknevelés. De szerintem egy kicsi változást meglehet érteni.

Viszont az hogy az ágyban eddig odafigyelt rád, most pedig már nem érdeklik a Te oromeid, azt mondjuk én is szóvá tenném.

Kérdezz rá miért van ez. Ne arról beszélj hogy emiatt nem érzed magad nőnek, hanem legyél lényegretörő és mondd el hogy nem ilyen alkalmakkor szeretnéd ha a Te is a csúcsra jutnál mint ezelőtt. Az hogy gyerek van nem szeretnél lemondani erről, hiszen neked is épp olyan szükséged van rá mint neki a kiegyensúlyozottsághoz. És nem fair ez veled szembe. Esetleg kerdezz rá megváltozott e valami hogy beéri annyival amennyi neki kell.

Próbáld meg rövidre és lényegretörőre fogni a mondandót, mert az én! tapasztalataim szerint ha túl sok a szöveg már nem követik a lényeget és elegük lesz a témából :D

Milyen próbálkozásaid voltak eddig? Kedves, szelíd közelítés vagy szigorú követelőzés?

Az ágyban történő dolgokról is volt szó? Ha igen arra hogyan reagált konkrétan?

2023. nov. 4. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!