Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt viselkedik így????

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vègsõ elkeseredèsemben írom ki ezt a kèrdèst ès kívàncsian vàrom a vèlemènyeket! 22èves nõ vagyok 4èves pàrkapcsolattal. 9Hònapos most a közös gyermekünk. Rettenetesen megromlott a viszonyunk,ès azt èrzem teljesen egyedül vagyok ebben a kapcsolatban hiàba megosztom az èrzèseim ès pròbàlok minnèl többet kommunikàlni hiszen szerintem az á leg fontosabb. Mikor mèg nem volt meg a kisfiunk egy tökèletes viszony volt köztünk szinte minden nõ errõl àlmodik.. Viszont amiòta terhes lettem a fiunkkal ott valami megvàltozott. Ès szèpen lassan eljutottunk idàig! Egyszeruen nem lehet vele semmit megbeszèlni,pròbàlom elmondani neki az èrzèseimet a problèmàkat mert vannak.. De amikor elmondom leülünk megbeszèlni ssemmit nem èrzek felõle,mintha nem is hatnà meg egy kicsit sem hogy tegnap este is elmondtam mi bànt ès elsirtam magam mert elèrzèkenyültem azon kívül hogy megölelt ès azt mondta ezeket magamban kell helyre tennem semmi több,õ nem mondta el a sajàt vèlemènyèt igazàbòl azt vettem rajta èszre alig vàrja vège legyen a beszèlgetèsnek ès màsik tèmàba tudjunk menni.. Nagyon règòta nem dicsèr meg,ritkàn mondja magàtòl hogy szeretlek viszont íràsban többször mondja.. Ezt azèrt hoztam fel mert szülökkè vàlàsunk elòtt szinte naponta 10x is elmondtuk egymàsnak hogy szeretjük a màsikat,szinte nem tudtunk elmenni egymàs mellett ùgy hogy ne simogassuk csòkoljuk szeretgessük meg egymàst.. Nincsen köztünk kommunikàciò kettönkröl a kapcsolatunkròl arròl hogy mivan bennünk mit èrzünk semmi..èn hiàba pròbàlom mindig felhozni vagy veszekedès lesz belöle vagy annyira eröltetettnek èrzem hogy inkàbb abba hagyom. Nem èrzem nönek magam mellette ès annyira ràm tesz egy letargikus depressziò hangulatot ezzel a nemtörödömsègèvel nem èrdekli nagyon semmi a gyereken meg a kocsin kívül.. Persze ennek nagyon örülök hogy a fiunk èrdekli ès nagyon jò apuka . De ha arròl van szò hogy lefeküdjünk akkor nagyon tud szeretgetni aztàn meg annyi is.. Megtörtènik a dolog utànna sem összebujàs semmi hiàba lenne rà idönk mindig az a kifogàs hogy nehogy felkeljen a kisfiunk.. Aztàn olyan eset is volt mikor szex közben ö elment,èn pedig nem ès ez nem èrdekelte mert erre is az volt a kifogàs nincs idö màr befejezni nehogy felkeljen a kisfiunk..! Ezeket azèrt írom le mert èn rettenetesen azon vagyok probalkozok hogy ujra rendbe legyen a kapcsolatunk de azt èrzem elfàradt ez a kapcsolat, ès kezdem belàtni lehet nem is müködik màr. Biztosan voltatok màr tiis ilyen helyzetben tapasztalatokat vèlemènyeket szeretnèk külsö szemmel! Nagyon köszönöm 🙂
2023. nov. 3. 03:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%

#8: De ki írt olyasmit, hogy a nő nemiszerve vette el a kedvét tőle. Én biztosan nem. Egyszerűen az a tudat, hogy "kimászott" belőle a kis lurkó furcsa hatással bír. Mint ahogyan írtad. De az még mindig trauma a férfi számára, mert éretlen kis pöcs.

Bár ez csak egy tipp volt, mert nem tudjuk,hogy benn volt-e, nem tudjuk, hogy természetes módon szült a kérdező vagy se.

(Még az is lehet verzió hogy hiába mondta el régebben naponta, hogy szereti a fele se igaz csak mondta kötelességből.

Habár ez már nagyon fekete-fehér, szélsőséges opció.)

El kéne vele beszélgetni. Lehet nehezen szokja ő maga a szülői szerepet hiába törődik a gyerekével, hiába szereti. Az is benne van a pakliban hogy ő állt apai üzemmódba és annak ellenére hogy történik testiség a gyerek a legfontosabb:

"Megtörtènik a dolog utànna sem összebujàs semmi hiàba lenne rà idönk mindig az a kifogàs hogy nehogy felkeljen a kisfiunk.. Aztàn olyan eset is volt mikor szex közben ö elment,èn pedig nem ès ez nem èrdekelte mert erre is az volt a kifogàs nincs idö màr befejezni nehogy felkeljen a kisfiunk..!"

Ebből a részből kiindulva.

Sok minden állhat mögötte, épp ezért kéne kommunikálni...

2023. nov. 3. 08:44
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Jah, eszembe jutott még valami.

Mivelhogy attól van beszarva, hogy felkel a kicsi ezért gyorsan le akarja tudni a szexet, mert aludni akar. El van fáradva ő is, nehéz neki megszokni, hogy felsír az éjszaka folyamán jó sokszor.

2023. nov. 3. 08:50
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Igen bent volt a szülèsnèl,termèszetes ùton született a kisfiunk. Persze màr szàmtalanszor mondtam neki ezeket,nem egyszer neki futottunk màr ennek a beszèlgetèsnek de vagy nemlett jò vège összevesztünk vagy èn mondtam azt hogy haggyuk inkàbb abba mert nem akartam hogy veszekès legyen a vège. O nagyo nragaszkodott hozzà mikor terhes voltam hogy mindenkèppen bent szeretne lenni akàrhogy is alakul.
2023. nov. 3. 09:07
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Sok pasi nem szeret az érzéseiről beszélni, áradozni, vagy csak ritkán. Továbbá egy idő után eléggé megunják hallgatni folyamatosan a másik nyavalyáit, lelki bajait. Főleg, ha nekik esetleg minden rendben, akkor nagyon le tudja húzni az embert a másik bajainak állandó hallgatása, főleg egy hosszabb kapcsolatban. Lélekben és felfogásban, életszemléletben pedig magadnak kell fejlődnöd.
2023. nov. 3. 09:07
 15/26 anonim ***** válasza:
Most úgy őszintén mi hiányzik neked, mit mondtál neki tegnap és mi volt rá a válasz?
2023. nov. 3. 09:12
 16/26 A kérdező kommentje:
Az hiànyzik nekem hogy nonek erezzem magam mellette,legyenek olyan tartalmas oszinte mely beszelgeteseink mint règen mèg a baba elott. Nem erzem magam sem megbecsulve,sem szeretve. Tudni kell hogy o mèg mikor nem volt meg a kisfiunk nagyon odaado tàrs volt szinte minden nap mondott nekem valami kedveset szepet,mindig szeretgettuk egymast osszebujtunk.. Viszont azota miota megszuletett a baba, mintha teljesen eltavolodna tolem ezek mar nincsenek igy.. Beszelgetni is akkor beszelgetunk hogyha en felhozok egy temat de komolyabb dolgokrol szinte harapofogoval kell kihuzni a szajabol a dolgokat szinte van nem is vàlaszol rà semmit.. Mondtam neki este is hogy mièrt nem dicser mostanaban valami baj van velem vagy nem tetszik,nem mondja hogy szeret egy simogatast olelest sem kapok tole csak nagyon ritkan vagy ha èn megolelem vagy mondom.. Es epp ezen van a hangsuly minden akkor van ha èn mondom. az oleles a szeretgetes, a szeretlek szo hasznalata minden pedig ezek nala alapok voltak. Azaz erdekes amikor irunk mert mondjuk dolgozik akkor mindig tudja irni nekem hogy szeret vigyazzak magamra stb stb.. Ha en nem kezdenek bele kettonkrol vagy az eletunkrol vagy olyan lelkisebb temakrol “beszelni,, vele akkor a mindennapos kis dolgokrol lenne szo aztan ellenenk egymas mellett.. Amikor pedig kedve tartja lefekszunk utanna meg megy mindenki a dolgara.. Azert annyira fajo dolog ez nekem mert annyira megvaltozott a kapcsolatunk hogy sosem gondoltam volna eljutunk idaig.. Neha mikor osszeveszunk ezen mert mar unja hogy mindig felhozom ezt a dolgot felemeli a hangjat tiszteletlenul csunyan beszèl velem. Amit a baba elott sosem csinalt, soha… 😞
2023. nov. 3. 09:22
 17/26 A kérdező kommentje:
A valasza pedig mindig a szokasos. Dehat o szeret o nem erzi hogy barmi baj lenne stb stb letudja mindig valamivel csak hogy haggyuk mar ezt a temat😞
2023. nov. 3. 09:23
 18/26 anonim ***** válasza:

Te is ugyanúgy figyelsz rá, mint a baba születése előtt?

Volt valami, ami a te viselkedésedben változott? Vagy változhatott?

2023. nov. 3. 09:25
 19/26 A kérdező kommentje:
Igen èn ùgy gondolom hogy mindent meg teszek a rèszemrõl hogy ùgymond ne szenvedjen hiànyt semmiben.. Viszont nyilvàn ènsem tudok kettè szakadni ès sokszor van hogy egy nehezebb nap utàn a picivel inkàbb alszok ènis minthogy màst csinàljak .. De pròbàlkozok megfelelni kapcsolatomban,anyakènt ès mindenhogy..
2023. nov. 3. 09:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerény véleményem szerint rájött hogy nem kis feladat a gyermeknevelés, a gyermek létezése maga és így rajtad csapódik le különösen,hogy szóba hozod eleget neki.

Azt hitte könnyű/könnyebb feladat. Hazatér munkából és hallja, hogy sír a kicsi, törődni kell vele (még a háztartás mellett ha segít), nem lehet azt csinálni mint addig. A szex is azért gyatra, mert pihenni akar, mert elveszi a varázst az a tudat, hogy bármikor felkelhet és abba kell hagyni. Sajnos nem elég érett, nem elég rugalmas. Persze az már nem jut el neki úgy tűnik hogy neked se naplemente sétálgatás. Ha képtelen változni még azok után se, hogy beszélgettek komolyan akkor sajnos el kell döntened, hogy vele maradsz-e.

2023. nov. 3. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!