Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt viselkedik így????

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vègsõ elkeseredèsemben írom ki ezt a kèrdèst ès kívàncsian vàrom a vèlemènyeket! 22èves nõ vagyok 4èves pàrkapcsolattal. 9Hònapos most a közös gyermekünk. Rettenetesen megromlott a viszonyunk,ès azt èrzem teljesen egyedül vagyok ebben a kapcsolatban hiàba megosztom az èrzèseim ès pròbàlok minnèl többet kommunikàlni hiszen szerintem az á leg fontosabb. Mikor mèg nem volt meg a kisfiunk egy tökèletes viszony volt köztünk szinte minden nõ errõl àlmodik.. Viszont amiòta terhes lettem a fiunkkal ott valami megvàltozott. Ès szèpen lassan eljutottunk idàig! Egyszeruen nem lehet vele semmit megbeszèlni,pròbàlom elmondani neki az èrzèseimet a problèmàkat mert vannak.. De amikor elmondom leülünk megbeszèlni ssemmit nem èrzek felõle,mintha nem is hatnà meg egy kicsit sem hogy tegnap este is elmondtam mi bànt ès elsirtam magam mert elèrzèkenyültem azon kívül hogy megölelt ès azt mondta ezeket magamban kell helyre tennem semmi több,õ nem mondta el a sajàt vèlemènyèt igazàbòl azt vettem rajta èszre alig vàrja vège legyen a beszèlgetèsnek ès màsik tèmàba tudjunk menni.. Nagyon règòta nem dicsèr meg,ritkàn mondja magàtòl hogy szeretlek viszont íràsban többször mondja.. Ezt azèrt hoztam fel mert szülökkè vàlàsunk elòtt szinte naponta 10x is elmondtuk egymàsnak hogy szeretjük a màsikat,szinte nem tudtunk elmenni egymàs mellett ùgy hogy ne simogassuk csòkoljuk szeretgessük meg egymàst.. Nincsen köztünk kommunikàciò kettönkröl a kapcsolatunkròl arròl hogy mivan bennünk mit èrzünk semmi..èn hiàba pròbàlom mindig felhozni vagy veszekedès lesz belöle vagy annyira eröltetettnek èrzem hogy inkàbb abba hagyom. Nem èrzem nönek magam mellette ès annyira ràm tesz egy letargikus depressziò hangulatot ezzel a nemtörödömsègèvel nem èrdekli nagyon semmi a gyereken meg a kocsin kívül.. Persze ennek nagyon örülök hogy a fiunk èrdekli ès nagyon jò apuka . De ha arròl van szò hogy lefeküdjünk akkor nagyon tud szeretgetni aztàn meg annyi is.. Megtörtènik a dolog utànna sem összebujàs semmi hiàba lenne rà idönk mindig az a kifogàs hogy nehogy felkeljen a kisfiunk.. Aztàn olyan eset is volt mikor szex közben ö elment,èn pedig nem ès ez nem èrdekelte mert erre is az volt a kifogàs nincs idö màr befejezni nehogy felkeljen a kisfiunk..! Ezeket azèrt írom le mert èn rettenetesen azon vagyok probalkozok hogy ujra rendbe legyen a kapcsolatunk de azt èrzem elfàradt ez a kapcsolat, ès kezdem belàtni lehet nem is müködik màr. Biztosan voltatok màr tiis ilyen helyzetben tapasztalatokat vèlemènyeket szeretnèk külsö szemmel! Nagyon köszönöm 🙂
2023. nov. 3. 03:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem fáradt. Nagyon sok nő örülne ha ennyit foglalkoznának a gyerekkel! Sok nő a háta közepére sem kívánja gyerek mellett a szexet.
2023. nov. 3. 04:19
 2/26 anonim ***** válasza:
57%
Borzasztó fiatalon kerültetek össze és vállaltatok gyereket. Ez most annak az eredménye. Párod hány éves? A fiúk amúgy is lassabban érnek és nőnek fel. Q
2023. nov. 3. 05:01
 3/26 A kérdező kommentje:
Pàrom 26
2023. nov. 3. 05:05
 4/26 anonim ***** válasza:
62%

Már nem kíván.

Ezzel nem igazán tudsz mit kezdeni. Sok pasi van így vele, hogy a gondolat is lelombozza, hogy egy anyával kell szexelni. Oda teszi be, ahol egy gyerek kijött. A test is meváltozik. Egyszerűen nem ugyanazt a nőt látja benned, most már csak a gyereke anyját látja benned.

Szerintem ezt kezdd el elengedni. Olyan szinten megoldhatatlan a probléma, hogy teljesen felesleges energiát fektetni bele. Készülj fel, hogy egyedül fogsz maradni a gyerekkel, ebbe fektess minél több energiát. Baromi nehéz lesz.

2023. nov. 3. 05:58
 5/26 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van.. Csak nekem nem ilyen egyszerū nekem o volt az elsõ fèrfi az èletembe,ès nagyon bànt hogy így alakult a kapcsolatunk.. Èn èrzem magam rosszul ès hibàsnak ez miatt,pedig mindent meg pròbàltam hogy legyen vàltozàs de ha ennyi idõ alatt nem törtènt nem hiszem hogy fog bàrmi is vàltozni..😞
2023. nov. 3. 07:28
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen feleges magad okolni. Hiába jön majd itt a sok okos, hogy voltak előjelek. A valóságban a legtöbb ember saját maga se olyan lesz a gyerekvállalás után, mint ahogy azt eltervezte. Honnan kéne tudni, hogy egy teljesen ismeretlen helyzetben hogy fog a másik viselkedni? Ha ez ilyen egyszerű lenne, nem lenne válás vagy bántalmazó kapcsolat a világon.

Annyit tudsz tenni, hogy leülsz vele beszélni EGYSZER. Megmondod, hogy te nem érzed magad nőnek, boldogtalan vagy, lerombolja az önbizalmad, hogy nincs testiség, stb. Te ezt így ebben a formában nem folytatod. Elmondja, hogy mi az oka a gyökeres változásnak, és tudtok rajta közösen változtatni, vagy engedjétek el egymást.

Piszkosul nehéz beszélgetés lesz, mert nagy eséllyel válás/szakítás lesz a vége. Neki se egyszerű, ha tényleg ennyire szereti a gyereket.

Egyáltalán van valami B terv? Például szüleidhez haza tudsz költözni? Lenne elég bevételed?

Mert ha nincs, akkor marad a C terv: néma csendben, fogat összeszorítva tűrni, hogy a megélhetés megmaradjon.

2023. nov. 3. 08:02
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az anyát látja benned a nőt már nem. Ezen esetleg úgy segíthetsz hogy elkezdesz adni magadra másképp/jobban külsőt illetve és rá is hagyod a gyereket egyszer-kétszer barátnőkkel programozni hátha leeesik neki, hogy nő vagy még mindig. Ha nem segít az se akkor készülj fel rá, hogy egyedülálló anyuka leszel, mert le fog cserélni előbb utóbb.
2023. nov. 3. 08:05
 8/26 anonim ***** válasza:
29%

Úgy érzem levált rólad, de nem tudni miért... Ha a kommentelők szerint csak az anyát látja benned... ez milyen gondolkodás? Minden nő akinek gyereke lesz, onnantól anya és a férfit nem érdekli? Ez butaság. Persze van ilyen bőven, de én nem tudnám csak arra fogni.

Mi lenne ha őszintén megmondanád neki az érzéseid? Vagy ilyenekre sem reagál kellőképp?

Ami a legfontosabb, hogy ne érezd magad hibásnak! Te szeretted és még mindig szereted, gyereked lett tőle! Nem rontottál el semmit. Ő vált le valamiért érzelmileg, talán még nincs vége, remélem sikerül megoldani.

2023. nov. 3. 08:16
 9/26 anonim ***** válasza:
32%

#8:

Ha nem az anyját látja benne akkor mondhatni megunta, nem tetszik neki a terhesség után. Lefekszik vele, mert hát tele a bödön, de ennyi az egész mögötte.

Második lehetőség benn volt a szülésnél, vagy amikor fájdalmai voltak szülés előtt látta és teljesen a hatása alatt van.

7-es voltam.

2023. nov. 3. 08:24
 10/26 anonim ***** válasza:
42%

Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy a férfi traumatizált lesz a szülés után, mert bent kellett lennie. Egyrészt rengeteg apa önként van jelen a szülésnél, és élete komoly pillanata, mikor felsír az újszülött gyermeke. Másrészt mi nők csináljuk végig, aztán mégse mondjuk azt, hogy apukám, az életben nem érsz hozzám mégegyszer, mert ezt a kínszenvedést kihagynám.

Nem, nem a szétszakadt punci látványa lombozta le egy életre. Hanem a tudat, hogy az bizony szülőcsatorna... Itt is rengeteg pasi írja, hogy neki nem kell anya, mert onnantól nem nő, nem úgy néz ki, nem úgy viselkedik, a gyerek az első, szétdurrant kályhacső, stb, stb. Csak sok nő naivan azt hiszi, hogy a saját nőjéről nem ezt fogja gondolni, ha a saját gyerekét kihordja és megszüli. Közben meg de.

Ez van, az anyaság nem vonzó, nem szexi, nem szerethető. Lassan a termékenység se. Ezért futnak a minél vékonyabb, tinilányos alkat után.

Mi vagyunk ilyen hülyék, hogy azt hisszük, hogy ha nekünk egy apuka babával vagy kisgyerekkel a karján szexi és vonzó, akkor nekik is az egy anya a gyerekével. Közben a sajátjára se mind tud ráizgulni.

2023. nov. 3. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!