Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mit gondol a mozaik családr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol a mozaik családról? 2 gyermekes anyukát sikerült feleségül vennem, de úgy érzem hibát követtem el.

Figyelt kérdés
Ameddig magam éltem mindenem meg volt, boldog voltam. Amióta bele érkeztem ebbe a "családba", úgy érzem kihasználnak. A létező összes pénzem oda lett, nagyrészt olyan dolgokra amikre nem kellett volna. A neveltetés kérdésében nem érzem egyenrangúnak a dolgot,kivéve persze ha a számlákat kell fizetni. Úgy érzem kivették az irányítást a kezemből, már kb mindent irányítani akar. Ráadásul úgy érzem imád vitatkozni, mintha üzemanyaga lenne. Én belefáradok és idővel mindent rá hagyok. Hatalmas pénzeket sikerült elkölteni, vásároltunk házat is, részben babaváróból, részben saját pénzből. De ez a kapcsolat működés képtelen, már fizikailag is volt erőszak amit nem akarnék viszonozni. Azonban azt érzem, már szingliként sem érezném jól magam. Egyszerűen mintha se így, se úgy nem lenne már jó. A gyerekeket őszintén szeretem, ritka talán az is ha valaki ennyire szereti a nem vérszerinti gyermekeit. Hálátlanságot észlelek, sosem jó semmi, tehetek akármit is. Természetesen nem vagyok tökéletes mint senki, de valami megoldásnak kellene lennie. Ki mit tanácsol, hogyan tudnék kilépni ebből a pokolból?

2023. nov. 2. 16:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Mozaikban nőttem fel.

Aki szerint ez jó megoldás a gyereknek, csak hogy a két felnőtt kedvére együtt lehessen, az egy idióta, és életében nem látott még mozaikcsaládot BELÜLRŐL.

Nem a külvilágnak mutatott rózsaszín szrra gondolok, hanem arra a rengeteg belső feszültségre, amivel jár - legtöbbször a helyzetbe kérdés nélkül belekényszerített gyerekre gondolok itt, akinek nincs beleszólása, hanem holnaptól egy rakás idegenhez alkalmazkodhat, és senkit nem érdekel, hogyan éli meg.

2023. nov. 4. 09:51
 32/35 A kérdező kommentje:
17. Teljesen igaz amit irsz, valójában teljesen boldogan elvoltam szingliként. Főztem, horgásztam, barátaimmal jól éreztem magam. Egy szóval, boldog voltam. Az a rohadt rózsaszín köd...
2023. nov. 4. 10:50
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem a rózsaszín köd, hanem a létezel élsz kellesz vitt a rosszba:) Kell mindenkinek egy partner, mert így teljes a szingliség.
2023. nov. 4. 10:59
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
33: Mindenkinek kell egy partner, mert nem az igazi egyedül. De nem mindenkinek való a házasság. Láttam, milyen, amikor egy nő annyira megváltozik, hogy saját magának szöges ellentétévé válik. Kifordul magából. Ezért nem fogok többé házasodni, de még közös kasszán élni sem senkivel. Sok elvált nő bőven felelős azért, hogy nem sikerült az első házassága. Nekik a második sem fog.
2023. nov. 4. 17:54
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
MENEKÜLJ!!! Anyagiakban és mentálisan is ki fog csinálni a nő. N
2023. nov. 4. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!