Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mit gondol a mozaik családr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol a mozaik családról? 2 gyermekes anyukát sikerült feleségül vennem, de úgy érzem hibát követtem el.

Figyelt kérdés
Ameddig magam éltem mindenem meg volt, boldog voltam. Amióta bele érkeztem ebbe a "családba", úgy érzem kihasználnak. A létező összes pénzem oda lett, nagyrészt olyan dolgokra amikre nem kellett volna. A neveltetés kérdésében nem érzem egyenrangúnak a dolgot,kivéve persze ha a számlákat kell fizetni. Úgy érzem kivették az irányítást a kezemből, már kb mindent irányítani akar. Ráadásul úgy érzem imád vitatkozni, mintha üzemanyaga lenne. Én belefáradok és idővel mindent rá hagyok. Hatalmas pénzeket sikerült elkölteni, vásároltunk házat is, részben babaváróból, részben saját pénzből. De ez a kapcsolat működés képtelen, már fizikailag is volt erőszak amit nem akarnék viszonozni. Azonban azt érzem, már szingliként sem érezném jól magam. Egyszerűen mintha se így, se úgy nem lenne már jó. A gyerekeket őszintén szeretem, ritka talán az is ha valaki ennyire szereti a nem vérszerinti gyermekeit. Hálátlanságot észlelek, sosem jó semmi, tehetek akármit is. Természetesen nem vagyok tökéletes mint senki, de valami megoldásnak kellene lennie. Ki mit tanácsol, hogyan tudnék kilépni ebből a pokolból?

2023. nov. 2. 16:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Válás az egyetlen ésszerű megoldás.
2023. nov. 2. 17:14
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
A nő keresett egy balekot, és talált, aztán most arany élete van. Ritka az ilyet látni, hogy egy férfi van kétségbeesve, de előfordul sajnos. A leírás alapján te jólelkűnek tűnsz, de miért hagyod, hogy bankautomataként funkcionálj neki? Add be a válókeresetet, bár ha szereted a gyereket, aki ugyan nem a tiéd, de már a szívedhez nőtt, akkor így még nehezebb a helyzet. Ha elváltok tuti az lesz a bosszú, hogy nem láthatod többet!
2023. nov. 2. 17:42
 13/35 A kérdező kommentje:
12, igen éppen ezaz, egy balek vagyok sajnos és hát a gyerekeket sajnálom hogy velük mi lesz ha szét megyünk. Lelkiismeret furdallásom lenne szóval fogalmam sincs meg merjem-e lépni a válást. Nem szeretném picsogásnak hassanak a szavaim, csupán tanácsot kérek hátha volt már valaki hasonló helyzetben és tudja a kiutat.
2023. nov. 2. 17:53
 14/35 NTBS ***** válasza:
88%

El kell válni!

Nincsen más út.

2023. nov. 2. 17:57
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez túl elnagyolt. Milyen pénzről van szó pontosan?

Valószínű nem tudsz jól bánni a pénzzel, ha utólag megbánod, mire költötted.

Tehát egy lakásban laktál, és a nő is egy lakásban X gyerekkel?

És mikor összeházasodtatok, akkor eladtátok a lakásotokat és vettetek egy házat?

Vagy hogy volt?

Mert nem írtad le tisztán.

2023. nov. 2. 17:58
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyi idősek a gyerekek, de én megmondanám nekik, hogy attól még hogy elváltok neked fontosak. Mármint, hogy írtad, hogy szereted őket.

Volt egy barátnőm általánosban, ő is hasonló szituációban volt, de ilyen ballagásokra meg ilyenekre továbbra is lett hívva a volt nevelő apja, attól még, hogy az anyjával már nem voltak együtt

2023. nov. 2. 18:05
 17/35 anonim ***** válasza:
93%

Mozaikcsaládba úgy érdemes belemenni, ha az anyuka egyébként saját erőből is el tudja tartani a gyerekeit.

Amint te leszel az eltartó, onnantól kiszolgáltatott vagy: ha nem törődsz a gyerekekkel, szemét vagy. Ha nem adod haza a pénz, nincs kaja, nincs szex. És hadd ne soroljam.

Az elején le kell tisztázni, kié a lakás, ki-ki mennyivel járul hozzá a költségekhez. A gyereknevelés úgy gondolom elsődlegesen az édes szülő feladata, de nem várhatja el, hogy a másik fél olyan dolgokat tűrjön el, ami méltatlan helyzetbe hozza.

Az, hogy a párod minden pénzedet felélte, sokat elárul a viszonyotokról. Nem tudom, mennyire szereted-e még ezek után, de azt kétlem, hogy ő szeretne, ha ilyeneket megenged magának azok után, hogy anyagilag ennyire elkötelezted magad.

Meg kellene beszélni ezeket, akkor van esély, hogy új alapokra helyezzétek a kapcsolatot. Ha nem változtatna, én a helyedben nem sok tányért koptatnék el abban a lakásban.

2023. nov. 2. 19:25
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy most, hogy feloszlott a rózsaszín köd, válj el, és ne hagyd magad kifosztani! Kifogtál egy rossz személyiségű manipulatív nőt, te pedig mélyérzésű vagy, ezt maximálisan kihasználja. Neked is egy életed van, jogod van a boldogsághoz! Most kezdj el védekezni, mielőtt becsúszik a baba, és nem tudsz szabadulni. Elhiszem, hogy sajnálod a gyerekeket, de ők a nejed és az apjuk felelőssége. Most még kisebb érzelmi, anyagi veszteséggel tudsz kiszállni, mint később! Fiatal vagy, még fogsz találni egy kedves, normális nőt, akivel családot alapíthatsz.
2023. nov. 2. 20:05
 19/35 A kérdező kommentje:
15. Igen, nekem volt egy lakásom, meg neki is volt egy alacsony költségvetésű kis szoba konyha háza. El adtunk mindent, össze tettünk mindent, plusz a babaváróra is sikerült rábeszélni... Most ostorozom, marom magam hogy lehettem ennyire balek és nem vettem észre mindvégig kihasználnak. Elejétől fogva valószínűleg nem is voltam neki s szimpatikus, hiszen hol szakított, hol nem. Persze az agyam már ezen a ponton tudta mi van, de miután képtelen voltam jelentősebb mennyiségű alkohol vagy gyógyszer nélkül aludni, így beleestem a csapdába. Mindent és mindent megadtam, magyarán próbáltam szeretetet vásárolni. Hibát hibára halmoztam. Sosem volt túlságosan felhőtlen a viszonyunk, mostanra telt el annyi idő erősnek érzem magamat de nagyon félek a magánytól, fogalmam sincs mit csináljak a mindennapokban ha újra így lesz. Ami régen magától értetődő volt, most annyira sötét és nem látom mit hogyan kellene. Az egyetlen amit bánok, hogy barátaim előtt is eltitkoltam. Szégyelltem és szégyellem a mai napig ezt az egészet ami körülöttem van. Pedig ha lett volna velem valaki, már régen felnyitotta volna a szememet. Most hogy kitisztult a szemem és fizikai bántalmazásokat is kaptam, amit ellökéssel vagy tárgyak széttörésével kompenzáltam már kezdi nálam is egyre jobban átvenni a helyét az agresszió. Holott életemben soha még egy pofont sem kevertem le senkinek, de még a hangomat se emeltem meg. Egyszerűen nem ismerek magamra teljesen torzítja a lelkemet ezaz egész.
2023. nov. 2. 21:50
 20/35 anonim ***** válasza:
67%

"fogalmam sincs mit csináljak a mindennapokban ha újra így lesz"

Én sok különórára jártam, és éjjel estem haza.:)

De ezek után még be is lehet ülni valahova teázni - teinmenteset, hogy tudj aludni.

De szerezhetsz egy szabadidőpartnert is, vagy egyedül is sétálgathatsz a ligetben. Vagy egy kis háziállatka.:)

Esti iskolába is járhatsz, olvashatsz... színház, mozi...

2023. nov. 2. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!