Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő ducibb/duci akkor már könyvelje el, hogy nem kell egy férfinak sem kapcsolatra?
Ó,ne aggódj
Vékony vagyok, nagy mellekkel, állítólag nagyon jó fenékkel
Van egy párom, aki semmibe se néz, nem érdekli a külsőm. Emellett akik udvarolgatnak... Maradjunk annyiban, hogy az utolsó azt mondta "velem egy menettel szeretné megünnepelni a diplomáját"
Ellenben vannak ismerőseim, ducibb lányok, főnyeremény pasival, mind menyasszony vagy feleség.
Szóval nem kell aggódnod, nyilván ha a hízásnak oka van, kezeltesd. Ha nincs, akkor az egészséged rovására a súly ne menjen, ezenkívül viszont nincs miért aggódj.
12
Nem tudom, de ahogy felszedtem, rögrön jöttek az olyan ferfiak is, akik érnek is valamit, nem csak olyan szarkupacok, mint te!
Egyebirant, nem gáz, ha nálad kizáro ok a duciság, nálam példaul a csóróság a kizáro ok! Kinek mi...
Na, és mik azok az elvárásaid?
Az a helyzet, hogy rengeteg teltebb nőt ismerek, aki boldog párkapcsolatban, vagy házasságban él, nem hinném, hogy pusztán ez lesz itt a probléma.
Szerintem ezt nem nekem címezted, kérdező :D A 12-es én vagyok, kedves kommentet írtam
Egyébként ne vedd fel az olyanokat, akik erre beszólnak. Meg hogy neki kizáró ok, ki nem sz3rja le? Lehet hogy ronda, mint a bűn.
17 normális rendezett hàttér tehát dolgozik fenntartja magát , nem szenvedélybeteg. Nem tőlem várja hogy eltartsam mert annyi hitele van pl.
Külsőleg elég sok típus bejön, tőlem magasabb jobb lenne de az alkata mindegy.
Megbízható és kedves.
Tényleg csak plyan amit én is tudok adni.
18 Nem neked szerintem töröltek kommentet közben. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!