Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő ducibb/duci akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő ducibb/duci akkor már könyvelje el, hogy nem kell egy férfinak sem kapcsolatra?

Figyelt kérdés
30 felett, korban 35-45 ig ismerkednèk.De sajnos teljes kudarc. Pedig semmi olyat nem várok el amit én nem tudok viszont nyújtani.
2023. nov. 2. 11:12
1 2 3
 11/28 Mélybenyomás ***** válasza:
100%
Nekem nincs bajom a duci nőkkel, de azért van egy határ ami már sok.. Igy látatlanba nehéz megmondani, hogy te mennyire vagy az és milyen a kisugárzásod, mert volt duci nőm nem is egy... Nálam az összhang ami fontos..
2023. nov. 2. 12:34
 12/28 anonim válasza:
92%

Ó,ne aggódj

Vékony vagyok, nagy mellekkel, állítólag nagyon jó fenékkel

Van egy párom, aki semmibe se néz, nem érdekli a külsőm. Emellett akik udvarolgatnak... Maradjunk annyiban, hogy az utolsó azt mondta "velem egy menettel szeretné megünnepelni a diplomáját"

Ellenben vannak ismerőseim, ducibb lányok, főnyeremény pasival, mind menyasszony vagy feleség.

Szóval nem kell aggódnod, nyilván ha a hízásnak oka van, kezeltesd. Ha nincs, akkor az egészséged rovására a súly ne menjen, ezenkívül viszont nincs miért aggódj.

2023. nov. 2. 13:01
 13/28 anonim ***** válasza:
43%
A duci részt érthetjük úgy, hogy a megfelelő információk felkutatása utána már régebb óta folyamatosan edzel és helyesen táplálkozol, mely jelenleg is folyik, de nem sok eredménye van? Így értetted, igaz?
2023. nov. 2. 13:39
 14/28 A kérdező kommentje:
15 Nem edzek konkrètan, de orvosilag előírt étrendet követem és szedem a gyógyszert amit a betegsègemre szüksèges.
2023. nov. 2. 14:06
 15/28 A kérdező kommentje:
De úgy bírom, ez nem fogyókúra topik és nem betegsègek tèma!!!! Ezért ami nem a tèmakörben reagàl ignoràlni fogom. A fentebbi dolgokban úgyis a kezelő orvosom vèleményère adok.
2023. nov. 2. 14:08
 16/28 anonim ***** válasza:

12

Nem tudom, de ahogy felszedtem, rögrön jöttek az olyan ferfiak is, akik érnek is valamit, nem csak olyan szarkupacok, mint te!

Egyebirant, nem gáz, ha nálad kizáro ok a duciság, nálam példaul a csóróság a kizáro ok! Kinek mi...

2023. nov. 2. 14:12
 17/28 anonim ***** válasza:

Na, és mik azok az elvárásaid?

Az a helyzet, hogy rengeteg teltebb nőt ismerek, aki boldog párkapcsolatban, vagy házasságban él, nem hinném, hogy pusztán ez lesz itt a probléma.

2023. nov. 2. 15:06
 18/28 anonim válasza:
60%

Szerintem ezt nem nekem címezted, kérdező :D A 12-es én vagyok, kedves kommentet írtam

Egyébként ne vedd fel az olyanokat, akik erre beszólnak. Meg hogy neki kizáró ok, ki nem sz3rja le? Lehet hogy ronda, mint a bűn.

2023. nov. 2. 15:08
 19/28 A kérdező kommentje:

17 normális rendezett hàttér tehát dolgozik fenntartja magát , nem szenvedélybeteg. Nem tőlem várja hogy eltartsam mert annyi hitele van pl.

Külsőleg elég sok típus bejön, tőlem magasabb jobb lenne de az alkata mindegy.

Megbízható és kedves.

Tényleg csak plyan amit én is tudok adni.

18 Nem neked szerintem töröltek kommentet közben. Bocsi.

2023. nov. 2. 15:16
 20/28 anonim ***** válasza:
73%
Akkor viszont szívesen megismernélek. :)
2023. nov. 2. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!